2777
2789
عنوان

تعبیرخواب..کسی که فوت کرده

142 بازدید | 13 پست

خواب بی ربط دیدم ..اصلا نمیدونم کار خیری یاشری کردم یاچی ...‌‌‌‌‌‌.....چن تا کوچه پایین تر یه آقایی نصبتا مسن فوت کردن سبزی فروشی داشتن ....‌..خواب دیدم اومده خونه ی ما..ونشسته من یه لیوان آب بهش دادم ..بعدش هم توهمون خواب به همسرم گفتم این اینجا چیکارمیکنه گف ۵شنبه هس ثواب داره

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید  ی  پیام باشه واست   ک خیرات بدی براش

آخه کسی که نمیشناسم؟ فقط اعلامیش رو دیدم 

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
آخه کسی که نمیشناسم؟ فقط اعلامیش رو دیدم 

تعجب واسم  ولی نمیدونم چرا حس میکنم  واسش خیرات بدی ثواب ک داره هیچ شاید ب یه خواسته برسی  ولی خب دست خودته   عزیزم اجی جان  صدقه بده  سه تا  قل هو الله بخون

girl _sad-off دختر _غمگین _خاموش🖤🙂🥀✌🧸
  تعجب واسم  ولی نمیدونم چرا حس میکنم  واسش خیرات بدی ثواب ک داره هیچ شاید ب یه ...

چشم