2777
2789
عنوان

خدایی کیا بچه هاشون

391 بازدید | 33 پست

تا خود صبح بیدارن و اذیت میکنن؟؟؟

خواهر برادرم تا خود صبح بیدارن و شر به پا میکنن همین الان با داد و توپ بازی برادرم بیدار شدم پدر مادرم حریفشون نیستن به زور بخوابوننشون مانع خواب خودشونم شدن از نظم خونمون بیزارم بیزاااار

اصلا که بگم ذره ای حرف گوش کنن یا حتی با کتک پس بکشن...اصلا...استغفرلله خدا شدن تو خونه

ساعت 6صبح و فوتبال بازی تو خونه کی اینجوره اخه😭

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیبرید دکتر ؟؟ 

برادر من یه مدت شبا تا ۳_۴ خوابش نمیبرد باید میبردنش با ماشین دور بزنه تا صبح ولی رفت دکترو  کلی نوار مغز اینا داد 😐🤦‍♂️ 

الان ۹ نهایتش تا ۱۰ دیگه خوابه

بعد تو روز میخوابن؟ در طول روز نذارین بخوابن شده کلافه و جیغ و داد هم کردن نذارین بخوابن بعدش یاد میگیرن که شب برای خوابیدنه شده یک هفته یا بیشتر روزا شما اذیت و سر و صدا کنید نذارید بخوابن درست میشن

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  
و دعوا میکنن سر صدآ صدای تلویزیون تو آسمون میزنن کجا فرار کنم واقعا 😏

فقط بگو که خونه تون آپارتمانی نیست وگرنه خدا ب داد همسایه هاتون برسه.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
چرا نمیبرید دکتر ؟؟  برادر من یه مدت شبا تا ۳_۴ خوابش نمیبرد باید میبردتش با ماشین دور بزنه تا ...

حوصله اینو ندارم بشینم تو مخ پدر مادره خسته و شکست خوردم کنم که این دوتا رو ببرن دکتر

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍