2777
2789
عنوان

خدایی کیا بچه هاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 33 پست
بزن دهنشون

حتما...نفست جای گرم بلند میشه ابجی

من بچه اولم سه تا بعد من هست...هر سه تاشونم میزننم

دیشب سره نت گوشی با مشت اینقدر خواهرم کوبید رودستم رگ و ریشم درده

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بگو که خونه تون آپارتمانی نیست وگرنه خدا ب داد همسایه هاتون برسه.

آپارتمانی نیست ولی همسایه دیوار به دیوار داریم

و مطمئنم صدامون دقیقا تو حیاط و خونشونه

اگه بچه ده ساله رو نتونن کنترل کنن که پس فردا تو سن بلوغ کلا اختیار همه چی از دستشون درمیره

فکر کنم پدر و مادرت خیلی شل گرفتن

من بچه ام 11 سالشه. نافرمانی هم زیاد داره ولی اینطوری نیست که نتونم کنترلش کنم.خیلی. تازه همه به من میگن تو خیییلی آسون می گیری به بچه هات

بعد تو روز میخوابن؟ در طول روز نذارین بخوابن شده کلافه و جیغ و داد هم کردن نذارین بخوابن بعدش یاد می ...

هزار بار به مادرم گفتم بیدارشون کن نذار روز بخوابن کو گوش شنوا اینقدد شب اذیت میکنن که فقط منتظریم بخوابن و بیدارشون نکنیم

من پسرم تابستون شب نمیخوابید ولی فقط تیوی نگا میکرد ولی الان بهش میگم باید بخوابه چون صبحا کلاس مجاز ...

دارن برادرم که براش مهم نیست

کاش فقط تیوی نگاه میکردن کاش

اینجوری که تعریف کرد خونشون اگه ویلایی و۵۰۰ مترم باشه بازم خدا به داد همسایه هاشون برسه😂

دقیقا همینه

اگه بچه ده ساله رو نتونن کنترل کنن که پس فردا تو سن بلوغ کلا اختیار همه چی از دستشون درمیره فکر کنم ...

نمیتونن 

پدر مادرم عصبی خسته بی حوصله دوتا شو بالای چهل سال دارن توان ساکت کردن اینا رو ندارن هزاران مشکل بدبختی گرونی بی پولی و و و

آدمو از پا درمیاره این دوتا بیشعور هم شدن سره جون