2777
2789
عنوان

یه فیش ازخودپرداز پیداکردم ازجیب همسرم مربوط به...میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 52 پست

عزیزم میتونی پیگیرتر بشی؟

مثلا ببینی پیامی چیزی نمیدن به هم؟

نگفتی رابطشون در چه حدی بود؟

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای اینکه همسرتو سرجاش بنشونی ، رفتی سراغ دوستت . هیچی هم به شوهرت نگفتی !!؟؟؟

موردای دیگه پیش اومده بود ک ننشسته سرجاش اینبار گفتم ائنو بشونم سرجاش من ی مرده هستم فقط نفسم میره میاد فعلا

میگم اصولا کاسب باشه فیش دریافت میکنه ایشون چرا به خانما پرداخت میکنه برعکسه؟

خرید میکنه ازشون بعد میفروشه..خیلی وقتا فروشنده هاخانمن واین طبیعی بود برام چون دیده بودم

عزیزم میتونی پیگیرتر بشی؟ مثلا ببینی پیامی چیزی نمیدن به هم؟ نگفتی رابطشون در چه حدی بود؟

رمزداره گوشیش

واینکه نفهمیدم درچه حدبود

یبار تماسشو روگوشی شوهرم دیدم وبعدتر باز دیدم زنگید وهمسرم ج نداد

بعد رفتم سراغ دختره چرازنگ زدی اونم لال شد وترسید وچیزی نگفت وهرکارکردم اعتراف نکرد چراارتباط دارن ی روزم باهم بیرون بودن فقط نتونستم ثابت کنم 

شوهرت چ کاری داری ک ب حساب خانمها واریزی داره؟مگه نباید از مغازه کارت کشید این چرا باید ب اونا واریز ...

مثلا سبزی میخره

ابلیمو میخره

تعدادی چیزای اورگانیک میفروشه