2777
2789
عنوان

دوستان صاحب الزمانی +عکس

203 بازدید | 16 پست

آقا جانم عزیز دل زهرا بمیرم برای غربتت ... تورو به پهلوی شکسته مادرت یوقت دلت نگیره ، آقا جانم ان شاءالله که ظهورت نزدیکه؛ تورو به خدا فقط شما آروم باش 

دوستای گلم تو این سه تا عکس غریبی آقاجانتون رو ببینید ؛ اگر دلتون شکست برای قلب شکسته عزیز زهراهم یه صلوات بفرستید !

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که هیچوقت اهل بیت رو فقط برای حاجت های مادیتون نخوایید ! یه دوستی میگفت روزانه کلی وقت میذاره برا ناخونش ! تورو به جان مادرت روزی یه دیقه هم برای عزیز زهرا اشک بریز!

تعداد پست و لایک عکس اولو با دوتای بعدی مقایسه کن

😖😔

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

تایپیک رو هم قفل میکنم چون واقعا بحث کردن خیلی خارج از حوصله اس ! نه تایپیک من هر تایمیکی با مضمون اهل بیت اوضاعش همینه ! مگر اینکه برای حاجت شخصی باشه 

تعداد پست و لایک عکس اولو با دوتای بعدی مقایسه کن

اگه قراره همه مثل هم فک کنن

🤔🤔

اصلا بهتره تاپبکهای اینطوری توی این سایتها نزنید 

بیشتر بی احترامی میشه تا یادی از ایمه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه