2821
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529388 بازدید | 68299 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوش خبر باشی ای نسیم شمال که به ما می‌رسد زمان وصال #حافظ دروووووود😍 🌺صبح آخرین یکشنبه پ ...

سلامممم مرسییییی 😘صبح آخرین روزپاییزی شماهم بخیروشادی😍😍😍💙💙💙💙تیاناعزیزممم پروفایلتودیدم دلم خواست چقده بهت میاد😘🌼🌼🌼🌼

@آلاهیدا     @ @dozhtarebabaei       @yalda818 ‍  @m ...

چشم میخونیم

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
سلام صبحتون بخیر یلداتون مبارک     @زیتونپرورده     @پاییزییان   &nbs ...

مبارک باشه عسلم🎊🎇🎉💐🎉🎇🎊🎇🎉💐💐🎇🎊

هر جور صلاحه در خدمتم💋💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزانم .با وزن جدیدم چالش پاییزی رو به پایان میبرم. انشالله در چالش زمستانی بیشتر تلاش کنم .از ...

سلام عاطفه جون خیلی خوشحالم از اینکه دوستی مثل تو پیداکردم 😍😍😍

همش تلاش و پشتکار خودت بوده انشالله همیشه موفق باشی❤😘🌷

فدات  بشم عزیزم ایشالله هوای ماروهم داشته باش توی دوره جدید.من زیاد با بچه ها آشنا نیستم  ...

خدانکنه خوشگلم 😘خیلیییییی خوش آمدی انشاءالله درکنارمابه هدفت میرسی عزیزم، زودبابچه هاهم آشنامیشی😍چه اسمه قشنگی منم زهرام گلم 🤗ازآشنایت خوشحال شدم💙💙💙💙

خدانکنه خوشگلم 😘خیلیییییی خوش آمدی انشاءالله درکنارمابه هدفت میرسی عزیزم، زودبابچه هاهم آشنامیشی😍چ ...

قوربونت زهرا جون🌺🌺🌺

از اشنایی با شما خیلی خیلی خوشحالم

ممنون که بدون منت کنارمونی🙏🏻

خدا قوت❤❤❤❤❤

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی