2821
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529388 بازدید | 68299 پست
🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

مثل اینکه سمیه بوده 😂😂😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶

بچه های نارنجی لطفا اگه وزن دادید و من ندیدم یا لایک نکردم بهم بگید تا ساعت سه وزن هاتون رو بدید لطفا  

ماشالا امروز همتون به آبی صعود کردیدخیشگلای من 😍😍😍😍👍🏼👍🏼 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
وااای چه عااالی شدی نهلتی 😍😍😍👍🏼👍🏼❤️❤️ چقدر شکمت خوب صاف شده بادسنجت هم که جای خواهری عااالیه ...

وقتی شما تعریف میکنی یه حس دیگه ای دارم😍😍

ممنونم قول میدم عملکردم بهتر و بهتر بشه 😘😘💚💚👏👏

نمیدونم من عجیب غریبم یا بقیه اصلا تو فکر بوتاکس و روشنی و جوانسازی  و غیره نیستم  کلادو ...

بقیه عجیبن😂منم تو فازه  بوتاکس ودستکاری اینا نیستم.ولی این یه مورد حساس شدم رو مخمه🤪

❤️💜💛🧡💙💚❤️💜💛🧡💙💚❤️💜💛🧡💙💚❤️💜💛🧡💙💚❤️💜💛🧡💙💚❤️💜💛🧡💙💚❤️💜

همگی کاهش هاتون مباااااارک باشه دم همتون گرم که انقدررر با اراده اید 

چالش داره تموم میشه ها بدوییید که اخرش همگی کاهش های توپ داشته باشید و تو تاپیک تشویقی الگو و انگیزه باشید برای کسایی که میخوان شروع کنن 😍😍👍🏼

وپسرا هم بگیر نگیر دارن 😂😂 منم بخدا دارم ششم میخونم 😭 خیلی اذیت میکنه معلمه 🤐

منم هشتم😆😆😆😆

اره پسرا خیلی بی خیالن😐

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خوش آمدی گلم توضیحات استاتر(الهه جون)روبخون استارت بزن بریم برای موفقیت💪💪💙💙💙😘

سلام آسنات جون خوبی گلم صبح تون بخیر😍😍😍😍   

وزن اولیه    وزن هفته پیش وزن      وزن الان      وزن هدف 

۶۷                    ۶۱/۹۰۰                   61               ۵۵   

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈