2821
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529388 بازدید | 68299 پست
سلام سلام من امروز نتونستم ورزش کنم اما کالری مجازم رو مصرف کردم ن بیشتر ن کمتر ریزه خواریم‌نداشتم😁 ...

سلام به روی ماهت رقیب جدید 😊

منم کالریمو مجاز رعایت کردم 😉 پیاده روی ام کردم تو خونه 😃 ولی اب کم خوردم 😖 ۶تا لیوان 

@آلاهیدا  

@mary2772  

@بهاربانووو2  

@mahdiye_bano  

@yalda818  

اینم گزارش من 😋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهه مهربونم ممنونم از محبتت و هم چنین دوست های مهربونم  من مدیون محبت هاتون  هستم. عزیزم ...

الهییی عزززیزم 😢😢😢

قربونت برم من خواهر چی کشیدی با این همه غصه😭😭

انشالله ک همه ی ناراحتیات برطرف میشه گلم توکلت بخدا باشه بعد از هر سختی انشالله آسونیه🙏🙏❤❤

انشالله اگه لایق باشم دعاگوت هستم🌷🌷❤❤

سپیده مهربون ممنونم از محبتاتون شرمنده شما و سمیه شدم ببخشید رمز کاربریم رو فراموش کردم ببخش اگه جوا ...

قربونت گلم 

نمیدونم باور میکنی یا نه ولی همیشه بهت فکر میکردم هم تو هم نگار ک هنوزم نگرانشم😞

دوست جونم اون اراده ای که من در تو دیدم حتما زود زود به هدفت میرسی، انشاالله که این هفته انرژیشو داش ...

۴داتون بشم فاطمه خانم جون

صعود به گروه نارنجی  ۹۹/۹/۱۰،مطمئنم به چیزی که میخوام میرسم  قد۱۷۰ 👈 وزن شروع ۸۵👈 وزن هدف ۶۵👈 وزن فعلی ۸۰. شروع چالش پاییزی از۹۹/۷/۱ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم، موجیم که آسودگیه ما عدم ماست
کاربر‌مهربان شادلین هست🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧   از دستش دلم پر هست.. من باهاش که قهرم🙁

سمیه توروخدا منو ببخش سپیده و الهه گفتند که برام پیام گذاشتید توروخداااااااااااااااااااا منو ببخش عزیزم بقران دلم برات یه ذره شده 

الهه مهربونم ممنونم از محبتت و هم چنین دوست های مهربونم  من مدیون محبت هاتون  هستم. عزیزم ...

سلام هریزم 

انشالله ناراحتی و غصه هات برطرف شه 

ان مع العصر یسری

همانا بعد تز سختی اسانی است🌹🌹🌹

سلام سلام من امروز نتونستم ورزش کنم اما کالری مجازم رو مصرف کردم ن بیشتر ن کمتر ریزه خواریم‌نداشتم😁 ...

سلام عزیزم.منم کالریم شد۱۲۰۰ تا. ورزشم حدود یک ربع حلقه زدم احساس دل درد و کمر درد شدید دارم فکر کنم دارم🎈میشم.نتونستم خیلی ورزش کنم.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
قربونت گلم  نمیدونم باور میکنی یا نه ولی همیشه بهت فکر میکردم هم تو هم نگار ک هنوزم نگرانشم😞

اره عزیزم باور میکنم چون منم بقران همیشه بیادتون بودم. امیدوارم نگار هم بزودی بیاد امیدوارم حال دلش خوب باشه