2821
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529388 بازدید | 68299 پست
مگه عکس رنگی گرفتی؟  این چاق شدن یهو و لاغر شدن ب زور یکی از دلایل تنبلی تخمدانه ک دقیقا من ...

یه ابجیم تنبلی تخمدان داره😖

سونوی داخلی بودش..  باید برم چک کنم😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@بامدادخمار   سلام عزیزم من شکمم شل وآویزون شده میشه راهنماییم کنین مرسی

سلام عزیزم 

ورزش ورزش ورزش خیلیییی تاثیر داره حتما بااید قدرتی کار کنی 

به بدنت هم زمان بده وقتی به هدفت رسیدی چند ماه تولیت باشی و ورزش کنی خیلیی جمع میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گل گفتی دختر 👌👌👌👌 اصلا تمرکز نباید رو لاغر شدن باشه باید رو سالم بودن باشه لاغری خودش زیرمجموعه ...

مرسی حیگر😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام جیگر بله عزیزم عالیه😗

عالیه💃💃💃💃منم برم تو‌ کارش

سلام عزیزم  ورزش ورزش ورزش خیلیییی تاثیر داره حتما بااید قدرتی کار کنی  به بدنت هم زمان ...

مرسی گلم خیالم راحت شد 

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)
😕ای بابا سبزی خوردن هم خودش غذا مگه نیس 

نصف نون لواش با سبزی خوردن فقط کربوهیدرات خوردی دوساعت دیگه هم ضعف میکنی بجاش یه سینه مرغ ابپز یا کبابی با سالاد یا حبوبات و پروتیین بیشتر میخوردی خیلی بهتر بود سیر هم نگهت میداشت 

سبزی خوردن ازاده تو رژیم میتونی کنار همه غذاهات بخوری نه که به عنوان غذا که بدنت حس قحطی بهش دست بده 

کلا ۶۰۰ کالری که گفتی اشتباهه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام بچه ها ✋

مانتوهام خیلی گشاد شده😁😁😁

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
👌👌👌👌خیلی کار خوبی کردی من دیگه همسرم براش خیلی مهم بود برم دانشگاه برا همین بچه حرف گوش کنی بودم ...

مرسی گلم..

اره دیگه شرایطا فرق میکنه و طبق شرایط باید تصمیم گرفت😉

سلام عزیزم  ورزش ورزش ورزش خیلیییی تاثیر داره حتما بااید قدرتی کار کنی  به بدنت هم زمان ...

سلام الهه خانم

ورزش اینتروال خوبه به عنوان ورزش قدرتی.

من اصلا قدرتی انجام ندادم.فقط پیاده روی بوده و دوچرخه ثابت.

حالا بخوام تو خونه اینتروال انجام بدم،چند روز در هفته خوبه؟

چون تپش قلب دارم.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
سلام بچه ها ✋ مانتوهام خیلی گشاد شده😁😁😁

سلام دمت گررم 😍👏🏼👌

@بامدادخمار     @سمیه1396     @آسنات99   @sepiiiiiideh   &nbs ...

وااای چقدر  حال میده🤤🤤🤤🤤 نوش جونت،، حقته که چنین حس و حالی  را داشته باشی....نتیجه زحماتت هست👏👏👏💪💪💪💪

منم خیلی دوست دارن بهم بگن لاغر😆 یا هر چی ، فحش باشه فقط نشاندهنده ی لاغری باشه🤣🤣🤣🤣

سلام الهه خانم ورزش اینتروال خوبه به عنوان ورزش قدرتی. من اصلا قدرتی انجام ندادم.فقط پیاده روی بود ...

سلام عزیزم 

با تپش قلب زیاد انجام نده فوقش یک تا دوروز ولی خیلی هم توصیه نمیکنم برات  

همون قدرتی هارو انجام بدی بهتره مثل درازنشست ها و ... 

😘😘😘😘😘

من شايد شب نتونم گزارش بدم الان ميدم

گزارش#  

صبحانه:ارده و شيره+سنگك+خرما+چاي

ناهار:خوراك لوبيا چيتي+ماست+سنگك

عصرونه:ميوه+مغزيجات+الو خشك+چاي و خرما

شام:جوجه+سالاد

ورزش:يه ساعت پياده روي

مصرفي و مجاز:١٢٣٠

@madartanha  

💔🌈

سلام عزیزم  با تپش قلب زیاد انجام نده فوقش یک تا دوروز ولی خیلی هم توصیه نمیکنم برات   ه ...

ممنون عزیزم🌺🌺🌺🌺

چشم همون که توصیه کردی انجام میدم.

روزی دو تا قرص برای قلبم میخورم.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!