2821
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529387 بازدید | 68299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی 😉 منم خوب بودم صبحانه که فقط دوتا گوجه خوردم 😬 نهار هم خوراک لوبیا درست کردم تا شب ...

سلام من فست نبودم ولی ورزش داشتم از کالری مجاز ۲۰۰ کم خوردم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم گزارش#  امروز کالری مصرفی=۸۴۳ برنج زیاد خوردم امروز ببخشید ولی مهمون ...

سلام گلم🌼🌼رفتم ایرداشوبگم دیدم خودت نوشتی😂😂😅ورزشات خوب بودولی قدرتی هم انجام بده نفسم😘😘

سلام عزیزم من کلا امروز یادم رفت فست بودم با ۸۰۰ بستم نه فست محسوب میشه نه کااری مجازم ولی خب کاچی ب ...

سلام من از دیشبش یادم بود ولی به دلایلی فست نمی گیرم با ۲۰۰تا کمتر بستم باید بامداد خمار مشورت کنم ببینم چی میگه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سلام به همه دوستای گلم😍😍😍🌹🌹🌹

بخصوص @فندق_فسقلی جوووونمو دوستان هم گروهی😁😁😁💛💛💛💪💪

و اینک آیناز خانووووووم بدنساز میشود😂😂😂

اگه دمبل و هالترو میز دم دستتونه حتما با برنامه پیش برین شل نمیشین و عضله از دست نمیدین.😁😁💪💪💪

برای جمعه و دوشنبه هم نوشته اونارم بروزشون میذارم دوست داشتین باستفاده اید🌹🌹😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام بدنسازی کارمیکنی😍

سلام نفسی😍😍 دو سال پیش کار میکردم عالی شده بودم به 73 رسیده بودم ولی ناخواسته بارداری صورت گرفته بودو بعدشم سقط و اینا دیگه ادامه ندادم الان با حضور شما دوستای گلم دارم به اون روزای خوب برمیگردم😍😍😍😍😍😗😗😗😗

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام سپیده جون خوبی؟من دیروز پری شدم امروزم شوکم تموم شد وزن که نباید بکنم همون میمونه برا یکشنبه دی ...

سلام گلم خوبی؟؟ اشکال نداره همون یکشنبه وزن کن انشالله ک کم کرده باشی👌❤❤

سلام نفسی😍😍 دو سال پیش کار میکردم عالی شده بودم به 73 رسیده بودم ولی ناخواسته بارداری صورت گرفته ب ...

عشقی😘😘 حتماً که دوباره به خوش اندامی میرسی💪💪💪مرسییییی که برنامه ورزشیتوبامابه اشتراک گذاشتی خوشگللللم😘😘😘😍😍