2821
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529388 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم من کلا امروز یادم رفت فست بودم با ۸۰۰ بستم نه فست محسوب میشه نه کااری مجازم ولی خب کاچی ب ...

@بهاربانووو2  

@mary2772  

@dozhtarebabaei  

گفتم تگ کنم شماهارو❤ 

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی 😉 منم خوب بودم صبحانه که فقط دوتا گوجه خوردم 😬 نهار هم خوراک لوبیا درست کردم تا شب ...

گوجه صبحانه و شام زیاده رویه که

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
@شب_بیدارم     نشد ریپ کنمت 😁 عشقی 😘😘😘😘😘 امروز فستمو با ۵۱۰ بستم  ۳۰ دیقه ...

به بههههه نفس منی عسلم رژیمی_نمونه😍#  🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
امروزم رو با 530کالری بستم مجاز 500 تا فردا رو با 1300تا میبندم ایشالا شما چیکار کردین خوشکلا @ ...

منم پریود میشم😂

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام خوشگلم😍امضام براقبله که خودم گروه سبزبودم😂الانم خراب شده تغییرنمیکنه.عالی بودی 👏👏👏آفرینننن ...

فداتشم عزیزم😘😘❤

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
عالیههه👏👏👏بایدددزودی سبزبعدش طلایی بشی😍😍

سلام عزیزم

گزارش#  امروز

کالری مصرفی=۸۴۳ برنج زیاد خوردم امروز ببخشید ولی مهمون داشتیم دیگ نشد غذامو جدا کنم

آب=۶لیوان

ورزش=پیاده روی+حلقه کمر

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 خانوما شما از چالش پاییزی بامدادخمار حذف شدید @rahilhsn     ...

عزیزم اولین باره من رو صدا زدید ببخشید لطفا 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
مطالب.مهم.گروه.قرمز#   بچه های زیر ک تگشون میکنن دو اخطاره هستن❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ و هفته دیگه اگه ...

چشم عزیزم. 😘 هر روز باید گزارش بدیم؟ 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️