2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خنده دارترین و شرم اور ترینم یه بار توی خیابون یه خانومه رو اشتباهی با مامانه دوستم اشتباه گرفتم بوسش کردما بنده خدا اون لحظه قیافش دیدنی بود😐

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یبار عقدبودم رفتم خونه مادرشوهرم،بعد گفتم مامان فرهاد کوووو گف خوابه تواتاقش،رفتم تواتاق شوهرم پشتش بود پتوهم روسرش،پتو رو زدم کنار باصدای بلندگفتم پاشووووو ی بوووووس بده باکلی قربون صدقه یدفعه دیدم پدرشوهرمه😳😱😱😱پتورو گزاشتم سرجاش الفرار🏃🏃🏃🏃

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

از خرید بر می گشتیم داداشم 405 داره گفت جلو پارک کردم برو سوار شو رفتم در ماشین و باز کردم نشستم یه آقایی گفت کجا خیر باشه منم گفتم دزد امدم پایین به داداشم بگم تا نگو ماشین و اشتباه سوار شدم 

ی بار با همسایه رو بروییمون نشسته بودیم داشتیم هندونه میخوردیم بعد همسایه توی بشقاب قرمه سبزی اورد ب دخترم بده بخوره دخترم نخورد وقتی هندونه رو خوردیم گفت با قاشق بکَن بخور من فک کردم میگه قرمه سبزی دخترتو بخور نمونه منم رفتم سراغ غذای دخترم وقتی خوردم فهمیدم چه گندی زدم 😂

ی دختر معمولی دنبال توجه میگرده ولی ی دختر قویی دنبال هدفاش میره 

خنده دار نیست زیاد یه بار داشت یکی تلفنی حرف میزد و سوال پرسید منم با ذوق جواب دادم بعد برگشتم دیدم که تلفنی حرف میزده

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@