2777
2789

خانوما دوستم میگه تازه  گوشت خریدیم و محلیه و  حیفم میاد اینجا بدم کسی .اگه بخواد ببره تهران با ماشین چطوری ببره؟ تو راه خراب نمیشه از یزد میخواد بره تقریبا ۷ ساعت راهه از این یخچال ها هست ک یونولیته اگه تشتباه نکنم او نا بزاره یخش باز نمیشه؟ 

من بابام برام میاره، راهشم بیشتر، گوشتو کاملا فریز میکنن، توو یخچال سفری ها رو پر یخ   میکنن، گوشتا رو میزارن داخلش. میرسن حتی یخش اب نشده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نع باز نمیشع روشون هم یخ خرد کنع بریزه تا ده ساعتم میمونع

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

اون یونولیتیها خیلی خوبه منتها دورش رو کاملا چسپ پیچی کنه هوا نده اصلا یخش باز نمیشه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

فریزر بزاره خراب نمیشه امتحان کردم

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
بزاره توفریزر تایخ کنه.بعد بذاره توروزنامه ونایلون وبعد بذاره توقسمت یخچال ماشین.

قسمت یخچال ماشین کجاست

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم