2777
2789
عنوان

طلاق بدترین اتفاق دنیااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 53 پست
من دیدم کسی که مستقل بود ولی چون فورا بدون اینکه از مشاور وآدمای مطلع کمک بگیره طلاق گرفت هنوز هم پش ...

استقلال فقط از لحاظ مالی نیست

کسی که از لحاظ فکری بالغ و مستقل باشه یهو یا به حرف این و اون تصمیم نمیگیره 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چجور جدا میشن و هیچیشون نیست من باشم تا بعد از یکماه جدایی 7کفن میپوسونم خصوصا اگه بچه ...

بستگی  به شریک زندگی وسختی که میکشی هستش

مجردم  😉 ۷۵بودم 🥴🥴وزنم ۵۵ باید بشم(۶۸/۲۰) 🙃(۶۸/۸۵)🙂(۶۸/۳۰) 🙂(۶۷/۶۵)🙂 (۶۶/۶۵)🙂(۶۵/۱۲)🙃(۶۲/۸۵)🙂         🧡🧡👈💙💙💙
من طلاق گرفته‌ام مستقلم. قوی هم هستم. از طلاقم هم ذره ای پشیمون نیستم... ولی کمرم خممممممم شده.. ...

زندگی راحت نیست

برای خانم تنها توی ایران سخت ترم هست

ولی سختی جفت پیدا کردن مال همه هست

سختی زندگی با یک‌ آدم مسموم و نامناسب فقط برای شریک زندگی اش

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اخه بستگی داره از چه زندگی بیرون رفته باشه..منم جداشدم اولش برعکس حرف شما مرررردم .داغون شدم چون نمیخواستم زندگیم از هم بپاشه چون خرررر بودم ولی ی مدت ک گذشت و دیدم چیا رو تحمل میکردم و عین کنه میچسبیدم بهش حالم از خودم و ون بهم خورد و دیدم من حالیم نبود قربون خدا ک حواسش بهم بود از اون زندگی 

تیکر رسیدن به آرزوم🤩
استقلال فقط از لحاظ مالی نیست کسی که از لحاظ فکری بالغ و مستقل باشه یهو یا به حرف این و اون تصمیم ن ...

خب یه عده هستند که میگن اگه از لحاظ مالی مستقل باشی دیگه راحت میشه طلاق گرفت وهیچ مشکلی نیست ولی طلاق راه آخره برای وقتی که راهی نیست وراه های دیگه رو طرف رفته ولی فایده ای نداشته

#نه_به_فمینیسم
عزیزم هیچ وقت کسی رو یا کسایی رو این اتفاق براشون افتاده قضاوت نکن من بچه دارم و دارم طلاق میگیرم ا ...

چ امضای دردناکی عزیزم

دقیقا همسرمنم اینقدر وقیح و هرزس به راحتی گفت برو و پشت سزشم نگاه نکرد ذره ای پشیمون و شرمنده نبوده و نیست

واقعا دلیلی واسه ادامه دادن با چنین شخصی چی میتونه باشه؟؟؟؟

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
اونایی که از طلاق شادن اولش اینطورن به خیالشون آزاد شدن و راحت! اما نمی دونن اول بدبختی و مصیبت و در ...

از کجا این حرفو میزنی؟

اتفاقا خیلیا بعد طلاق زندگی خوبی دارن و طلاق اول خوشیشونه

این چه حرفیه که زن مطلقه گوشت قربونیه😒😒😒

منم طلاق گرفتم بل کس دیگه ازدواج کردم خیلی هم راضیم

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
عزیزم هیچ وقت کسی رو یا کسایی رو این اتفاق براشون افتاده قضاوت نکن من بچه دارم و دارم طلاق میگیرم ا ...

عزیزم امضاتو خوندم...نمیدونم ب طلاق تشویقت کنم یا ب دوباره موندن ...میترسم از تشویق برای طلاق فقط از خدا میخوام فقط ب خاطر پاک بودنت تو این زندگی کثیف دستتو بگیره 

تیکر رسیدن به آرزوم🤩
چ امضای دردناکی عزیزم دقیقا همسرمنم اینقدر وقیح و هرزس به راحتی گفت برو و پشت سزشم نگاه نکرد ذره ای ...

طلاق گرفتی الان از اون؟

بچه هم داشتی ازش

فقط میتونم بگم خدا نگذره ازشون

بهم بگید براتون حمد بخونم

من اگهده تا بچم داشته باشم خدای نکرده از همسرم در حد اس هم خیانت ببینم قطعاااااا جدا میشم چون بعد از اون دیگه روحیه و انرژی هم برای تربیت صحیح بوه هم ندارم