2777
2789
عنوان

میگما همیشه و همه جا در حق زنها ظلم شده 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 21 پست
تو این دنیا به همه ظلم میشه تو آدمی دیدی کل زندگیش در آرامش و شادی؟

منظورم کلی هست ببین چی بگم اینجا نمیتونم آخه بگم. مردها به زیتون های گندیده شون به عنوان ابزار زور و قدرت و برتری در دنیا نگاه کردن و ما باید دقیقا جلوی اینو بگیریم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس شما هم برا من تعیین نکن

تعیین می‌کنم که ...تو از تاپیک من بزن بیرون هفده ساله ی کوچیک

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

انشالله کم کم عوض میشه همون‌طور که یه سری چیزا عوض شد

امیدارم 

واقعا بعضی چیزا حرص آدمو در میاره 

اما بعضی چیزا هم خوبه و اوکیه

ولی جهان در حال دگرگونبه

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ازدواج نکن هیچ مردی احساسات ی زن رو هیچوقت نمیفهمه مگر اینکه گی باشه😂

آخه نمیشه همه کمر همت بستن😂😂😂😂