2777
2789
عنوان

طلاق بدترین اتفاق دنیااااااا

1313 بازدید | 53 پست

دوستان واقعا یه مدت فقط روو حال خودتونو روانتون و روان طرف مقابل کار کنید و سعی کنین خوب باشین.

به عقب تر فک میکنم میگم ای کاش تی وی رو کم میردم.گوشی و نت رو کم میکردم.روو زندگیم متمرکز تر بودم.

ای کاش اون منو ازاد تر میگذاشت که از اینده و خونه نشینی انقد نمیترسیدم.

ای کاش به بلوغ رسیده بودم ک انقد بم بکن نکن نمیگفت‌.

کاش ب بلوغ رسیده بود و زن رو میفهمید .

بچها طلاق و قهر تلخن.و واقعا شوک میشم ادمایی رو میبینم ک از طلاقشون شادن😭

اینایی میگی سخته ولی باید قبل ازدواج چشا رو باز کرد تحمل کردن زندگی و هرروز دعوا و فحش والدین هم همچی بچه های توپی رو وارد جامعه نمیکنه بعدش یه بچه استرسی گوشه گیر

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که از طلاق شادن اولش اینطورن به خیالشون آزاد شدن و راحت! اما نمی دونن اول بدبختی و مصیبت و در به دریشونه. طلاق یه نکبت خاصی داره که زندگی رو میگیره. زن طلاقی مثل گوشت قربونی هر کی از راه می رسه میخواد یه لقمه ازش بکنه و بره. اکثرشون درست حسابی زندگی نمیکنن به انواع بیماری اعصاب و روان ناشی از طرد شدن مبتلا هستن

اونایی که از طلاق شادن اولش اینطورن به خیالشون آزاد شدن و راحت! اما نمی دونن اول بدبختی و مصیبت و در ...

چقد دارید چرت و پرت میگید شاید شما و اطرافیانتون اینطورین

بنظرتون زندگی با مردی که هفته با یه زن میگرده بهتره یا جدا شدن؟؟!!!!!پس ادم بمونه تا هزارتا بیماری بگیره!!!متاسفم واسه طرز فکر خاک گرفتتتون
تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
اونایی که از طلاق شادن اولش اینطورن به خیالشون آزاد شدن و راحت! اما نمی دونن اول بدبختی و مصیبت و در ...

خانم های اطرافتون شخصیت مستقل ندارند و بعد طلاق بی هویت میشن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

زن ضعیف اره زن قوی نه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

اینکه تو چجور زندگیی بودی خیلی مهمه گاهی مثه شما اشتباهات متداول زندگی و ناآگاهی طرفین باعث طلاق اشتباهی میشه ...

گاهی هم بقول دوستمون طلاق یه طلوع دوباره س.

داداش من زنشو طلاق داد.زنی که بارها بهش خیانت کرده بود حاضر شد ۱۱۰ سکه ده میلیونی بهش بده اما دیگه راش نداد تو خونه ، خیلیا حتی پدر و مادرش و خودش و فامیل اومدن معذرت خواهی و التماس اما داداشم راضی نشد حتی مامانم گفت مامان بشر جایز الخطاست ایندفعه رو ببخش داداشم فقط گفت نه...اما با من که خیلی صمیمی بود گفت چند بار مچشو گرفتم و توبه کرد و دست گذاشت رو قرآن...

الان روحیه داداشم واسه متلاشی شدن زندگیش و عشقی که وسط گذاشته بود خورده اما مییگه ادامه این رابطه اشتباه بزرگتریه

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

خانم جلسه ای هستین؟؟؟😂😂😂😂😂

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    

خانومها برای حاجت روایی ختم قرآن گذاشتیم داره تموم میشه بیاین جز بردارین و شرکت کنین 📖🌸🍬

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5054222/ختم-قرآن-1

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

سلام

من جداشدم

و ب جرات میگم روزی نیست ک خدارو بخاطر حذف اون ادم از زندگیم شکر نکنم

خیلی تغییر کردم و روی خودم متمرکزم

همه ی جور نیستن

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
چون اونا انقد طلاق رو وحشتناک و هیولایی نمیبین و درستش هم همینه بنظر من طلاق به معنی زندگی دوباره ...

همیشه برای همه اینجوری نیست.متفاوته یه عده هم که بدون دلیل قابل قبولی طلاق میگیرن پشیمون میشن

#نه_به_فمینیسم