2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

231 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گلم من میخوام این ماه اقدام کنم برای بارداری .ازاونجاکه خیلی لاغربودم ازعطاری پودرشیروماست برای چاقی گرفتم استفاده میکنم حدود۷کیلواضافه کردم توی یک ماه نیم .حالا بنظرتون مشکلی برام پیش نمیاد بازازاین پودر بخورم ؟ 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
همه لاغر میکنند تا باردار بشند...شما  میخوای چاق بشی

اخه من خیلی لاغرم .قدم ۱۷۰ پنجاه سه بودم .الان بزور خودم رسوندم ۶۰ 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باردارم بشي ميخواي ٢٠كيلو اضافه كني برا چيته؟

گمون نکنم اونقد اضافه کنم خواهرام توبارداری لاغرترم شدن یه مدت ‌.فقط ازپودره میترسم ک واس بچه ضررداشته باشه عزیزم ازعطاری گرفتم گیاهیه ولی فک کنم خیلی طبعش گرم باشه 

خب منم اضافه نكردم ولي احتمالش هست اضافه كني دوست من هم قد و وزن تو بود ٢٢كيلو اضافه كرد

خداکنه عزیزم فقط کم نکنم اشکال نداره دیگه پودررو نمیخورم .میگم شاید زودباردارنشم اینم قطع کنم دوباره وزنم برگرده 

حالا نخور شايد يهو باردار شدي ضرر داشته باشه

اره درست میگی دیگ نمیخورم .مرسی عزیزم😘♥️