2777
2789

به نظرتون اینکه وقتی لب تاب و زدم شارژ ازش استفاده میکنم بده یا نه و یا اینکه باید شارژ شه بعد روشن کنم ؟ یا فرقی نمیکنه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی بده 

واقعا روی باتری تاثیر منفی میذاره

من الان سه ساله  اکثر اوقات وقتی میزنم شارژ که دادم باهاش کار میکنم ، و احساس میکنم باتریش افت کرده 

و عزیزم "لپ تاپ" درسته 

🖤 𝒀𝒐𝒖 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖'𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒊𝒕'𝒔 𝒈𝒐𝒏𝒆 🖤

مثل گوشی عزیزم.در کل تو شارژ نباشه بهتره ولی ما استفاده میکنیم😁😁😁

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
مثل گوشی عزیزم.در کل تو شارژ نباشه بهتره ولی ما استفاده میکنیم😁😁😁

مثل گوشی هم اشعه داره؟درسته؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مثل گوشی هم اشعه داره؟درسته؟

بله عزیز

بیشتر وسایل اطراف ما اشعه دارن کم و زیاد مثلا سشوار امواجش از موبایل بدتره.لباسشویی امواج داره ولی مقدارش کمتره و....

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
بله عزیز بیشتر وسایل اطراف ما اشعه دارن کم و زیاد مثلا سشوار امواجش از موبایل بدتره.لباسشویی امواج ...

واقعاً سشوار؟من از گرماش واسه گرم شدن زیر دلم استفاده میکنم.خطر داره؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم