2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرخودت ۱۵ بار طبیعیه اخه؟

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

عزیزم  یه ماه اول تمام چیزایی که جنین از داخل شکم مادر خورده به شکل مدفوع میاد بیرون..اگه بی حال نیست وخواب وتغذیش عادیه نگران نباش

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

ببرش دکتر 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
عزیزم  یه ماه اول تمام چیزایی که جنین از داخل شکم مادر خورده به شکل مدفوع میاد بیرون..اگه بی حا ...

یک ماه 

من دوسه روز میدونم 

مگه چقدر روده معده داره که یک ماه طول بکشه

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
یک ماه  من دوسه روز میدونم  مگه چقدر روده معده داره که یک ماه طول بکشه

عزیزم تجربه داشتم که میگم..

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..
انگار راست روده شده هر چی میخوره از پایین پس میده، الان باز عوضش کردم پوستش داره زخم میشه😕

تو نوزادی برا دخترم پیش اومد..دکترش گفت نگران نباش طبیعیه..فقط چک کن ببین حالش وتغذیش عادی باشه

انگار راست روده شده هر چی میخوره از پایین پس میده، الان باز عوضش کردم پوستش داره زخم میشه😕

همین الان ببر دکتر کدوم شهری کلینیک کودکان ببر تا فردا خدایی نکرده آسیب میبینه جون نداره بچه

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم