2777
2789

سلام بچه ها من امروز روز۱۸سیکلم هس خیلی درد دارم مال چی میتونه باشه سونو هم دادم کیست ندارم کسی تحربشو داره بهم بگه ممنون میشم

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  

داروی محرک تخمدان خوردی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یه معجون گیاهی خوردم متفورمینم خوردم واسه بارداری تو اقدامم

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
تا روز 18 ام واسه باروریه یعنی تخمدانا وقت کارشونه :)) احتمالا رازیانه نخوردی؟ 

یه معجون دکتر طب سنتی داده بهم همه چی توشه 

هرماه فقط یکی از تخمدونام درد میکرد این ماه دوتاش 

خب پس واسه همونه  من ماه پیش فقط یذره رازیانه خوردم  روزا تخمک گذاریم خیلی درد کشیدم مثل ...

باردار نشدی

خب پس واسه همونه  من ماه پیش فقط یذره رازیانه خوردم  روزا تخمک گذاریم خیلی درد کشیدم مثل ...

من برا باردار شدن خوردم ممکنه باردارشده باشم