2777
2789

دوستان عزیزم چشمهای زیباتون رو به نوشته های بی ارزش ندوزین و دهان های خوش بوی خودتون رو به حرفهای ناپسند باز نکنین ...

بیایید با هم و از ته دل صلواتی به نیت شاهزاده علی اصغر بفرستیم و از خدا عاقبت بخیری بطلبیم...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم من الاولین و الاخرین من الجن و الانس اجمعین

برای سلامتی خودتون و عزیزانتون

آمین

بر قامت دلربای مهدی - صلوات -

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا خیرتون بده الهی

التماس دعا برا امضام و خودم ممنون

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله هر کی هر  گره تو مشکلش داره به حق علی اصغر گره از مشکلاتش باز شه برای منم خیلی دعا کنن ...

سبحان ا... یا فارج الهم و یا کاشف الغم فرج همی و یسر امری و الرحم ضعفی و قله حیلتی و الرزقنی من حیث لا احتثب یا رب العالمین

به نیت حاجتتون زیاد بخونین

بر قامت دلربای مهدی - صلوات -