2777
2789
عنوان

بچه هااا پول واسه کاپوچینو ندیددد

424 بازدید | 20 پست

با کمترین هزینه خوشمزه تر درست کنیددد خودتون 

قهوه (هر مدلی خواستید من ک فوری میگیرم)

با شکر و وانیل و پودر شکلات و پودر دارچین 

شیر غلیظ 

همه رو باید مخلوط کنیم بزارید جوش بیاد 

بعد بریزید تو جای سس خالی چیزی 

ی ظرف ک در داشته باشه کلا

بعد یک چهارم ظرف خالی بمونه 

بعد تند تند تکون بدید ک کف کنه 

امادست 

درستتت مزه همین بیرونیا رو میده 

سوال؟

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

از هر کدوم چقد؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما قهوه فوری میخریم بسته ای سه تومن،،کاپوچینو ۵ تومن

هرجور حساب میکنم صرفه اقتصادی داره اماده بخریم تا این کارا بکنم

نوش جونت

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شیر غلیظ از این قوطیا منظورته؟

نه باباااا

شیر محلی چیزی

حالا نشد  با پاستوریزه هم میشه

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
تا چای هس کی کاپوچینو میخوره🍵

وااای نگوو این یچی دیگس

ما قهوه فوری میخریم بسته ای سه تومن،،کاپوچینو ۵ تومن هرجور حساب میکنم صرفه اقتصادی داره اماده بخریم ...

خخ شایددد

ولی خب مزش فرق داره دیگه

اونجوری هم باید شیر بریزی خب

خخ شایددد ولی خب مزش فرق داره دیگه اونجوری هم باید شیر بریزی خب

بله ..نوش جونتون باشه 

من کلا دوست ندارم شاید سالی دو لیوان بخورم اونم هر دفعه که درست کنیم ی قورت(غلپ)😂نمیدونم چجورب توصیف کنم 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
از هر کدوم چقد؟

یه لیوان بزرگ انقدر بریز:

نصف لیوان شیر 

یه قاشق غذا خوری قهوه

یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و پودر دارچین و پودر شکلات 

البتههه میتونی دارچین و وانیل و پودر شکلات نریزی 

دلخواهه

شکر هم بستگی ب این داره ک تلخ میخوای یا شیرین

پودر دارچینش نمیشه حذف بشه؟ هرکدوم چه مقدار؟

میشه حذف شه 

بجز قهوه و شیر و شکر هر کدوم خواستی حذف کن

قهوه ی قاشق

شیر نصف لیوان

شکر ب دلخواه

میتونی ابم بریزی 

ولی شیر باعث میشه روش کف کنه :))*