2777
2789
عنوان

بچه هااا پول واسه کاپوچینو ندیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 20 پست
بله ..نوش جونتون باشه  من کلا دوست ندارم شاید سالی دو لیوان بخورم اونم هر دفعه که درست کنیم ی ...

اینجوری ک من درست میکنم که خیلی سنگینه 

ادمو میگیره خخ

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان اطلاعاتی راجع به قهوه داری به من بدی؟ من همیشه پدر مادرم قهوه درست میکردن ولی ما اجازه نداشتیم بخوریم چون به معنای واقعی کلمه یکی دوبار با خواهرم خوردیم و شب نتونستیم بخوابیم، الان بعد سالها دوس دارم قهوه ساز بخرم تو خونه خودم درست کنم هم بوی نوستالزیکی داره واسم هم طعمش رو دوست دارم ولی نمی دونم چرا خجالت میکشم از مامان بابام بپرسم البته اونا بیشتر اسپرسو میخرن ولی من یه چیز سبک میخام و اینکه چه قهوه سازی بگیرم مادرم از اون دو لیوانی ها و از اون شیرجوشی ها داره 

استارتر جان اطلاعاتی راجع به قهوه داری به من بدی؟ من همیشه پدر مادرم قهوه درست میکردن ولی ما اجازه ن ...

اوووه چه زحمتی به خودت میدی عزیز جااان

قهوه فوری بگیر 

نه باعث بی خوابی میشه نه چیزی

بریز تو اب جوش هم بزن و تمام نوش جان کن

توش هم میتونی شیر بریزی ک کاپوچینو شه

یا شکلات بریزی

یا فقط وانیل و دارچین بریزی 

اینا خیلی خیلی سبکن 

اسپرسو و ترک و اینا من دوست ندارم 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
اوووه چه زحمتی به خودت میدی عزیز جااان قهوه فوری بگیر  نه باعث بی خوابی میشه نه چیزی بریز تو ...

قهوه فوری شنیدم خوب نیست طبیعی نیست تازه بوی قهوش هم خیلیییی کمه کههههه

قهوه فوری شنیدم خوب نیست طبیعی نیست تازه بوی قهوش هم خیلیییی کمه کههههه

حالا همیشه ک نمیخوای بخوری

سبک فقط همینه دیگه

اون طبیعی ها بی خوابی میاره