2777
2789
عنوان

نتايج ارشـد وزارت بهـداشت

159 بازدید | 14 پست

بچه هااا كسى اطلاع داره نتايج كى مياد!؟؟؟

خسته شدم از انتظار🥺🥺چند وقته هر شب خواب ميبينم قبول شدم و رفتم دانشگاه

مگه قرار نبود اواخر هفته گذشته بياد!؟؟

خواهشا هر كسى اطلاع داره بگه🙏🏻🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ رشته ای هستین عزیز

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑
عزيزم وزارت علوم اومده

نه ما بهداشتیم...شاید توهم زده😁میگفت من رتبم عالیه حتما چیزز که میخوام قبولم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
ميشه نگم🙏🏻🙏🏻❤️از شناسايى شدن ميترسم😅😅 از رشته هاى پيرا پزشكى هستم

ایشالله ک خیره

خدا کمکت کنم

من و غم پیکه وه چرومان کرد له ورزی تاریکی زستانیک، ایسه او بوتسه چنار و من بومسه گوچانیک......🙃  🤦🏻‍♀اقا کاربریه دوممه ،نی نی سایت خوره ی من داره ،با من گروه خونیش نمیخونه😂😑
نه ما بهداشتیم...شاید توهم زده😁میگفت من رتبم عالیه حتما چیزز که میخوام قبولم

نه عزيزم من هر نيم ساعت ميرم سايت sanjeshp رو چك ميكنم،شما اينطور گفتى الان باز  رفتم نگا كردم خبرى نيست🥺😩😩😩

شايد خوب زده مطمئنه قبول ميشه اينطورى ميگه🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

نه عزيزم من هر نيم ساعت ميرم سايت sanjeshp رو چك ميكنم،شما اينطور گفتى الان باز  رفتم نگا ...

شاید

رشتت چیه؟؟انشالله هرچی تو دلته به صلاحت هم باشخ و بهش برسی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شاید رشتت چیه؟؟انشالله هرچی تو دلته به صلاحت هم باشخ و بهش برسی

برا شناسايى نشدن اجازه بدى رشتمو نگم🙏🏻🙏🏻قبوليش خ سخته رتبه كارشناسيم ١٨٠٠ بود

ممنون عزيزم فدات شم❤️❤️

برا شناسايى نشدن اجازه بدى رشتمو نگم🙏🏻🙏🏻قبوليش خ سخته رتبه كارشناسيم ١٨٠٠ بود ممنون عزيزم فدات ...

انشالله قبولی