2777
2789

مثلا من فقط به خودش گفتم پارتنرم اومده خواستگاری چون تا چیزی حتمی نشده نخواستم به کسی بگم خودشم میدونه ولی رفته همه دوستامو خبر کرده 😑

یا مثلا بهش گفتم روز خواستگاری با من بیاد بازار میخواستم لباس بگیرم قبول نکرد گفت باید درس بخونم درحالی که تا دو روز پیش با یکی از دوستام که چند روز بعد عروسیشه بازار بود روز بعد دو جا دعوت بود روز بعد کاشت ناخن داشت چجوری اون روزا رو درس نداشت!

یا مثلا ما یه ازمونی شرکت کردیم برا کنکور اسامی نفرات برتر رو گذاشتن از یک تا 8 من نفر هشتم اون نفر اول بود هی میگفت اسامی رو گذاشتن در حالی که خودم دیدمشون

(اون با فول امکانات مشاور و کتاب چند منبعی و فیلم اموزشی من حتی کتاب تست ندارم فقط کتابای مدرسه رو خوندم تازه تغییر رشته ای هم هستم اون رشته ی خودشه)

بعد ترازا عوض شدن اسمم برداشته شد زنگ زد که وای اسمتو برداشتن از نفرات برتر 😑

رفتاراش شروع یه حسودی نشون میده  داره مقاومت میکنه بهت حسودی نکنه و دوست خوبی بمونه ولی قدرت حسودی بیشتره براش سعی کن کمتر از موفقیت هات بهش بگی و اعتماد به نفسش بالا ببری  و کمکش کنی دوست خوبی برات باقی بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتاراش شروع یه حسودی نشون میده داره مقاومت میکنه بهت حسودی نکنه و دوست خوبی بمونه ولی قدرت حسودی ب ...

من اصلا چیز خاصی ندارم حتی که بخوام پزش و بدم به چیم حسودی میکنه اخه!   البته منم حس کردم حسودیه چون قبلا اینجوری نبوده دو ساله تقریبا کم کم رفتاراش عوض میشه

عجله نکن سنی نداری ازدواج انقدر سختی داره ک اصلا نباید واسش عجله کرد اونم تو این سن شماها منکه حاضرم ...

21 سالمه 😬😂اطراف ما همه زیر 18 ازواج میکنن حالا در نظر همه من پیر شدم 😂منم مخالف ازواج تو این سنم ولی این چون پارتنرمه 😍😂

من اصلا چیز خاصی ندارم حتی که بخوام پزش و بدم به چیم حسودی میکنه اخه! البته منم حس کردم حسودیه چون ...

عزیز ادمها خودشون همش خیال میکنن چیزی ندارند و لی به دید بقیه جایگاهشون شرایطشون جذابه و دلشون میخواد کاش جای طرف بودند دوست شما الان این مدلی شده دلش میخواد موقعیت شما را داشته باشه البته هنوز در اول راهه و خودشم دلش نمیخواد این حسو نسبت بهتون داشته باشه ولی قدرتش نمیرسه اگر کمکش کنی میتونی رابطتتون نجات بدی ولی اگر به حال خودش بزاری کم کم رابطتتون سرد و تمام میشه با پایان تلخ

21 سالمه 😬😂اطراف ما همه زیر 18 ازواج میکنن حالا در نظر همه من پیر شدم 😂منم مخالف ازواج تو این سنم ...

من ۲۶. ۲۷ سالگی ازدواج کردم همش حسرت میخورم ک چرا عجله کردم ! اصلا ب اطرافیانت توجه نکن اونا عقب موندن 

هر چی سنت بالا بره و با سواد باشی موقعیت های مناسب تری برات میاد ، من خواستگار کمتر از فوق لیسانس راه نمی‌دادم،  چندتا هم خواستگار دانشجوی دکترا داشتم 

موقعیت پارتنرت چیه ؟ شغل و تحصیلات ؟ پدرش چکارست؟ 

ببین خیییلی ب رابطه پدر و مادرش باهم دقت کن ، اینکه پدرش تو خونه اقتدار داره یانه؟ سطح آگاهی مادرش در چه حده ؟ اینا همه در عقلانیت و رفتارهای پسره تاثیر داره پسری ک تو خانواده مشکل دار یا توسط مادر سطحی و خل بزرگ شه پیرت میکنه