2777
2789
عنوان

کسایی که چشماشون ضعیفه و عینکی هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 28 پست

وای من ۳ سال عینک نزدم

بعد رفتم معاینه از ۷۵ صدم

شده بود ۳و نیم

الان اگر عینک نداشته باشم کور کورم

حتی تو حمامم با عینک میرم

خدایا بابت همه چیز شکرت.هوامو داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من ۳ سال عینک نزدم بعد رفتم معاینه از ۷۵ صدم شده بود ۳و نیم الان اگر عینک نداشته باشم کور کور ...

منم مطمئنم بیشتر از نیم شده 

سردرد کشته منو

ولی از ترس زشت شدن میترسم 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
دور چشمات چروک میشه سریع

مشکللل منم همینه اقاه

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
خب یکی ضعیف باشه ریز میشه دیگه  پلک پایین جمع میشع

متخصص گفته؟

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
چرا داره عینک که بزنی بعد یه مدت چشما ریز میشن

یک متخصص و جراح چشم گفت: برخلاف تصور مردم از نظر علمی به هیچ وجه ثابت نشده که استفاده از عینک موجب تغییر در حالت چشم یا تغییر در رنگ پوست اطراف چشم و گود افتادن آن شود.

دکتر علیرضا کشتکار جعفری جراح استرابیسم و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص تأثیر عینک در انحراف چشم تصریح کرد: در بعضی مواقع عینک غیر از واضح کردن تصویر بر روی شبکیه، بعضی از انواع انحراف چشم را هم درمان می‌کند.

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
یک متخصص و جراح چشم گفت: برخلاف تصور مردم از نظر علمی به هیچ وجه ثابت نشده که استفاده از عینک موجب ت ...

برا من که هم گود شد هم ریز

برا من که هم گود شد هم ریز

عزیزم از عینک نیست شاید مشکلت یچیز دیگه باشه.منم عینک میرنم اما اندازه چشام تغییر نکرده یکیشم کوچیک تره ولی معلوم نمیشه 

برو دکتر متخصص 

عزیزم از عینک نیست شاید مشکلت یچیز دیگه باشه.منم عینک میرنم اما اندازه چشام تغییر نکرده یکیشم کوچیک ...

اره حتمااا مرسی