2777
2789

سلام وزنم ۷۴.۴۰۰ و قدم۱۶۴ هست توی برنامه بشقاب نوشته که من ۲۲۱۰ میخوردم تا الان که وزنم شده این🤕 حالا برای لاغر شدن چندتا باید بخورم؟ ممنون میشم کمک کنید

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توهمون برنامه هدف لاغری تعیین کن میگه چندکالری باید مصرف کنی ک تو فلان مدت فلان کیلو کم کنی

این چیزاش پولیه🤐

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

این چیزاش پولیه🤐

کالری شمار زیره رو نصب کن 

همه ی این چیزارو رایگان داره

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
برنامه مانکن دانلود کن تو قسمت هدف نوشته اگه چند کالری بخوری چقدر لاغر میشی ولی حدودا با 500،600،کال ...

وای ۵۰۰ ۶۰۰ خیلی کمه

وای ۵۰۰ ۶۰۰ خیلی کمه

من 40 روزه دارم میخورم هم وزن شما بودم ولی قد 170 مشخصه که خیلی لاغر شدم ولی چون وزنه ندارم نمیدونم چند کیلو کم کردم، از 8 قاشق برنج شروع کردم الان با 3 قاشقم سیر میشم نگران نباشید سخت نیس وقتی کلی لباسای خوشکل اندازتون میشه اون موقع می‌فهمید که ارزش سختی رو داشته

کالری شمار زیره رو نصب کن  همه ی این چیزارو رایگان داره

یه بار نصب کردم نتونستم باهاش کار کنم هم زیره هم مانکن .گیج میشدم

من 40 روزه دارم میخورم هم وزن شما بودم ولی قد 170 مشخصه که خیلی لاغر شدم ولی چون وزنه ندارم نمیدونم ...

خوشبحالت کاش منم بتونم.وقت گرسنگی چی میخوری که کالریش کم باشه؟ راستی ورزشم انجام میدی؟

وزن ضربدر ۲۰منهای ۱۰۰ مقدار کالری مجاز روزانه دوروز درهفته ۵۰۰ تا ۷۰۰ کالری روزی نیم ساعت ورزش

ضرب و منها کردم ۱۳۸۰ در اومد الانم همین حدود رعایت میکردم فقط اون ۷۰۰ و ۵۰۰ خیلی برام سخته ....ورزش مهم نیست چی باشه؟ 

الان من هر روز ۱۳۸۰ تا بخورم به مرور لاغر میشم؟ بنظرتون هفته ای چند کیلو؟ ممنونم از پاسخگوییتون❤

ضرب و منها کردم ۱۳۸۰ در اومد الانم همین حدود رعایت میکردم فقط اون ۷۰۰ و ۵۰۰ خیلی برام سخته ....ورزش ...

اگه اون ۵۰۰ تا ۷۰۰ نمیتونی بگیری

باید وزنتو ضربدر ۱۰۰کنی منهای ۲۰۰

پیاده روی رقص طناب حلقه دراز نشست اینا خوبن

هفته ای ۱کیلو کم میکنی با این فرمول به شرطی که کالریاتو بیشتر با میوه و سبزی و مغز و لبنیات کم چرب و .....پر کنی

برنج و ماکارانی و سیب زمینی خییلی کم بخور مثلا برنج هفته ای ۳بار فقط. ناهار اونم فقط ۷ق مجازی بخوری