باقلیپلوباماهیچ_گگگ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 73 عنوان بیایین حرف بزنیم 30 بازدید | 4 پست ی دوست دوران مدرسه ای دارم حسودی میکنه باهام متاهله همیشه هرچیزیه میاد خونم میخواد وسایلامو تموم کنه همش میریم بیرون میخواد منو تو خرج بندازه همش میخوام ازش دوری کنم قطع رابطه کنم ولی با سیاست رفتار میکنه بازم میاد سمتم همش خودشو میخواد خوب نشون بده ولی پشت سرم همش دوس داره ضرر زیان منو ببینه 1399/06/25 | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکاnu عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3373 اره اینجور آدما فقد فکر منافع خودشونن رابطت قطع کن ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘
باقلیپلوباماهیچ_گگگ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 73 اره اینجور آدما فقد فکر منافع خودشونن رابطت قطع کن ما ن باهاشون در تماسیم ن خونشون میریم ک اونام بیخیال ما بشن یهو میان خونمون یا زنگ میزنن میخواییم بیایم ما میگیم نیستیم
توسکاnu عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3373 ما ن باهاشون در تماسیم ن خونشون میریم ک اونام بیخیال ما بشن یهو میان خونمون یا زنگ میزنن میخواییم بی ... عزیز به مرور رابطه قطع کن زنگ زد جوابشو نده ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘
توسکاnu عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3373 خودش کم کم متوجه میشه ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘