2777
2789
عنوان

واقعا نمیشه؟)):

177 بازدید | 21 پست

من به اجبار خانواده تجربی رفتم درحالی که عاشق رشته های هنریم...

بعد مثل این که توی نظام جدید نمیشه از رشته های نظری به رشته های هنرستان تغییر رشته داد...

نمیشه واقعا؟

من اصلا اصلا اصلا به تجربی علاقه ندارم به خاطر بی میلیم تو درسا هم به مشکل برخوردم و از همین الان برای امتحانا وحشت دارم...

حتی علاقه ای هم به رشته های پزشکی و پیراپزشکی ندارم.میترسم نتونم تغییر رشته بدم )):

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!

چرا کنکور هنر شرکت نمیکنی؟

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کنکور هنر شرکت نمیکنی؟

الان خوندن درسای این رشته واسم مثل عذابه)):

نمیخوام وقتمو برای رشته ای که نمیخوام هدر بدم

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!
الان خوندن درسای این رشته واسم مثل عذابه)): نمیخوام وقتمو برای رشته ای که نمیخوام هدر بدم

میتونی کنکور هنر بدی

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
تو دبیرستانم میشه به رشته هنری تغییر داد

واقعا میشه؟

میتونی کنکور هنر بدی

خب میدونم ولی بازم که باید تجربی بخونم

چرا نشه؟ یکی از دوستام تغییر داد

میگن توی نظام جدید نمیشه...افسردگی گرفتم)):

خب میدونم ولی بازم که باید تجربی بخونم

از چه لحاظ برای کنکور هنر به تخصصی های هنر و عمومی ها که بین رشته تجربی و هنر مشترکه