2777
2789
عنوان

واقعا نمیشه؟)):

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 21 پست
اره دوستم تا امسال همکلاس من بود امسال رفت

آخیش...داشتم سکته میکردم...مرسی عزیزم  

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!
میگن توی نظام جدید نمیشه...افسردگی گرفتم)):

خب اونم نظام جدید بود

کی گفته؟

جدیده؟

اخه این برای 2 3 سال پیشه ک میگم

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چه لحاظ برای کنکور هنر به تخصصی های هنر و عمومی ها که بین رشته تجربی و هنر مشترکه 

خیلی از دروس مهم مثل ادبیات نمایشی مشترک نیست و درس تخصصی هنره

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!
خیلی از دروس مهم مثل ادبیات نمایشی مشترک نیست و درس تخصصی هنره

خو تخصصی هرشته باهم متفاوته ولی عمومی هاشون یکسانه ادبیات تو تجربی و هنر یکسانه ولی ادبیات نمایش جزو دروس تخصصیه هنره

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
خب اونم نظام جدید بود کی گفته؟ جدیده؟ اخه این برای 2 3 سال پیشه ک میگم

باشه ممنون

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی