عاقا ما آیفونمون خرابه صدا میاد ولی نمیره، از قضا دیروز ی دزد میاد تو ساختمون وسایل همسایه هارو میبره،شوهرم میگه تو بدون اینکه بدونی درو برا دزده باز کردی😒، بعد امروز صبح خواب بودم همسایه جدیدمون ک من ندیده بودمشون زنگمونو زدنو من درو باز کردمو آیفونو برداشتم صداشو بشنوم، مرده میگفت اینا خونه نیستن... زنه میگفت ن بابا خونه ن، حتما خوابه درو باز کرده فکر کرده ما آشناییم.... خیلی مشکوک حرف میزدن🤦♀️😁
عاقا با همین چنتا جمله چ فکرا ک نیومد سرم،، اینا دزدای دیروزن اومدن منو خفه کنن خونمو خالی کنن، حتما کلید خونمونو دارن فک میکنن کسی خونه نیس الان میان بالا، خواستم جاکفشی رو بکشم پشت در ک نتونن باز کنن ترسیدم برا نینیم،😁
رفتم پایین دیدم ی نیسان آبی هم جلو درمونه عاقا من ب مرز سکته رسیدم ک خودم با پای خودم اومدم پیششون کاش میموندم خونه جام امنتر بودن...😩
بعد زنه اومده جلو بهم میگه کلید پارکینگو میخوام میگم شما کدوم واحدی جوابمو نداد، دووییدم سمته واحد مدیر دادو بیداد خااااانم خسروی دزد گرفتم...🤦♀️🤦♀️
این خانمه میگه من کلید میخوام، حالا زنه هم پیشمونه با خودم میگم چ دزد پررویی هم هست فرار نمیکنه بره...
مدیر دیدش گفت اینا همسایه های جدیدن خیییلی شرمنده شدم جلوش، بنده خدا اونم مثل من باردار بود میگه با این شکمم میاد ک دزد باشم🤔😁🤦♀️