2789

عاقا ما آیفونمون خرابه صدا میاد ولی نمیره، از قضا دیروز ی دزد میاد تو ساختمون وسایل همسایه هارو میبره،شوهرم میگه تو بدون اینکه بدونی درو برا دزده باز کردی😒، بعد امروز صبح خواب بودم همسایه جدیدمون ک من ندیده بودمشون زنگمونو زدنو من درو باز کردمو آیفونو برداشتم صداشو بشنوم، مرده میگفت اینا خونه نیستن... زنه میگفت ن بابا خونه ن، حتما خوابه درو باز کرده فکر کرده ما آشناییم.... خیلی مشکوک حرف میزدن🤦‍♀️😁

عاقا با همین چنتا جمله چ فکرا ک نیومد سرم،، اینا دزدای دیروزن اومدن منو خفه کنن خونمو خالی کنن، حتما کلید خونمونو دارن فک میکنن کسی خونه نیس الان میان بالا، خواستم جاکفشی رو بکشم پشت در ک نتونن باز کنن ترسیدم برا نینیم،😁

رفتم پایین دیدم ی نیسان آبی هم جلو درمونه عاقا من ب مرز سکته رسیدم ک خودم با پای خودم اومدم پیششون کاش میموندم خونه جام امنتر بودن...😩

بعد زنه اومده جلو بهم میگه کلید پارکینگو میخوام میگم شما کدوم واحدی جوابمو نداد، دووییدم سمته واحد مدیر دادو بیداد خااااانم خسروی دزد گرفتم...🤦‍♀️🤦‍♀️

این خانمه میگه من کلید میخوام، حالا زنه هم پیشمونه با خودم میگم چ دزد پررویی هم هست فرار نمیکنه بره...

مدیر دیدش گفت اینا همسایه های جدیدن خیییلی شرمنده شدم جلوش، بنده خدا اونم مثل من باردار بود میگه با این شکمم میاد ک دزد باشم🤔😁🤦‍♀️

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

از اون ور ز زدم شوهرم ک دزدا میخوان بیان خونمون، از ترس زبونم بند اومده بود، شوهرمم نگران کرده بودم فکر میکرد راست میگم😁

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😂😂😂😂😂واای

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

واااییی خودمم هی بهش فک میکنم هم خجالت میکشم هم شرمنده میشم😁 واییی مدیر ساختمانو بگو چقد جلو اون از من تعریف کرد ک یوقت ازم ناراحت نشه