2777
2789

قرعه کشی خانگی

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه قرعه کشی واقعا 

بله عالیه من فقط با این روش میتونم پولام وجمع کنم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
منم فرد مطمن نمیتونم پیدا کنم واسع قرعه کشی ☹

آخه منم خودم میزارم گلم

آرایشگاه دارم اونجا با مشتریام وفامیل دورهم جمع شدیم گذاشتیم

من پول نوجمع میکنم یه کوچولوهم تاداشته باشه اشکال نداره شوهرمم یادگرفته هرپول نو ببینه خرج نمیکنه میده بهم همیشه ماهی دویست سیصد اینجوری پس اندازمیکنم بعدشم هرهفته شوهرم چهل پنجاه بهم میده منم خرج نمیکنم همه شوجمع میکنم چون همه خرجای منو خرجای خونه رودوش شوهرمه دوماه پیش حقوقشونو نداده بودن دوملیون پول قرض دادم به شوهرم شوهرمم میگه من فک میکردم پولاتو خرج میکنی نمیدونستم جمع میکنی

من یه وام بانکی برداشتم...۲تا وام شرکت....دوتاوام خونگی....همه راه واسه جمع کردن دارم😅😅😅😅دهنم سرویسه

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀