2777
2789
عنوان

پسری که قصدش سو استفاده باشه

557 بازدید | 27 پست

دوستان من دوماه هستش که با یکی تو رابطه ام 

ایشون به خونواده ش گفته منم به خونواده ام گفتم اما میگه سال بعد میاد خواستگاری 

به نظرتون تصمیمش قطعیه یا این که سو استفاده س داستان!؟ 

موقعیت خوبی داره یانه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به رابطتون داره

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

ما که نمیدونیم عزیزم

شاید شرایطش اوکی نیست وقت می خواد تا اوضاع رو بهتر کنه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

عزیزم کیسه من خودش تنها اومده خونمون یه جورایی اشنایی و خاستگاری ولی چون هنوز خانوادشو نیاورده خاستگاری من هنوز جدی نمیگیرمش پس توهم حواست باشه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

کلا پسرها همه دنبال سواستفاده هستند مگر اینکه خلافش ثابت بشه و شما بهتر میتونید نتیجه بگیرید قصدش چیه یه رابطه کجدار مریز باهاش داشته باش تا سال دیگه ولی بقیه موقعیت زندگیت و از دست نده 

فقط لطف خدا