2777
2789
عنوان

راهنمایی درست

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 21 پست
زبان شیرین   و     روی خوش     هر ماری رو از لونه بیرون میا ...

میتونم بپرسم آیا کسای ک طرف رو با زبون میگیرن چ آدمایین؟؟ حرف دل و زبونشون یکیه؟؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
میتونم بپرسم آیا کسای ک طرف رو با زبون میگیرن چ آدمایین؟؟ حرف دل و زبونشون یکیه؟؟ 

خیلیها هستن دو رو هستن و دروغگو شاید الان کارشون راه بیفته فکر کنن زرنگن ولی بالاخره لو میرن وچوبشو میخورن  وخیلیها هستن این خصلت بد رو ندارن ولی علمشو دارن که ازطریق روانشناسی پیش میرن وهمیشه هم موفق هستن وحیله ای درکارشون نیست  

فقط خدا که از ذات انسانها خبر داره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میبینی راضی نیست پافشاری نکن  باسیاست بگیرش زبون  دیگران کمک کردن منتشو سر شوهرت نز ...

اگ دیگران کمک کردن به خاطر من و اون بوده . کار اون و راحت کردن وگرنه اون باید میدوید دنبال  بیشتر.سر ی کد ملی نباید با من اینجوری صحبت میکرد

به نام من و شوهرم ولی از اونا قرض گرفتیم

نمیخوام سرزنش کنم ولی کارتون غلط بوده اگر مطمئن نبودید که همسرتون ممکن دبه کنه نباید از خواهر برادرتون قرض می کردید باید میزاشتی خود همسرتون بره قرض کنه یا وام بگیره 

و اینکه فکر نمی کنم لزومی داشت همسرتون در جریان باشه شما شماره ملیتونوو به خواهرتون دادید اختیار خودتون رو که دارید 

نمیخوام سرزنش کنم ولی کارتون غلط بوده اگر مطمئن نبودید که همسرتون ممکن دبه کنه نباید از خواهر برادرت ...

دبه نمیکنه اخرش میاد کمکم میکنه  ولی تو عصبانیت گاهی حرفایی میزنه 

بعد قبلا بهم گفته بود نگه دار به کسی نده برا خودمون