2777
2789
عنوان

مامانا ی کاری کردم

278 بازدید | 14 پست

من خواهرشوهر کوچیک دارم.وقتی بچه هام کوچیک بودن میومد مثلا برا کمک...ولی حرف از خونم میبرد و باعث اشوب میشد...حالا بچه هام یکساله شدن و شوهر رفته ماموریت اینم گفت من روزدرمیون ناهارا میام خونتون.چندروزی اومد بعد رک بهش گفتم فلانی اینکه میای خ خوبه ولی بیای مث اون دفه ها خبر ببری واسه مامانت وآبجیت و اینا نباشه...من اونسری بهت گفتم بابامیره دنبال پرستار نظرمنو نپرسید رفتی گذاشتی کف دست خواهرت اونم ب بابا گفت چرا میری میگردی نبال پرستار دخالت نکن تو زندگیشون با اینکه من حرفی بوده ب تو زدم میخواستم خودم میرفتم ب بابا میگفتم ...حالا من ممکنه الانم چیزی بگم و.....

خلاصه گریه ک من قصدم خیر بوده خاستم کمک کنم....حالا حس بدی دارم فک میکنم فتنه ای تو راه باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

ن دیگه تو حرف بدی نزدی،اگرم مامانش اینا چیزی گفتن بگو خوب نیست دخترت خبرببره بیاره،کار زشتیه.دعوادرست میشه و...

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جلو زبونتو بگیر پیش این اصلا حرفی نزن😄

راستش بخای شاید از قصدم گفتم اخه منکه تو خونه خودم ک نباید ترس حرف زدن داشته باشم

ن دیگه تو حرف بدی نزدی،اگرم مامانش اینا چیزی گفتن بگو خوب نیست دخترت خبرببره بیاره،کار زشتیه.دعوادرس ...

از شوهرم میترسم.حساسه رو خونوادش

با وجود اون بچه بی‌تربیت فضول اتفاقا باید ترس داشته باشی جدی راش نده خونت خودتو راحت کن

ی مدت بود دختر خواهرشوهر بزرگم‌میوند شبم میموند آخه من دوقلودارم میگفت کمک دستتونم...ولی فضولی میکرد تو خونم

از شوهرم میترسم.حساسه رو خونوادش

اخه حرف بدی نیست،اگرم چیزی گفتن با زبون خوش بگو، شماهم اگه من اینکارو انجام بدم ناراحت نمیشین.مثلا ازشماخبر ببرم برای خواهرت یا برادرت،یا عمو یا خاله؟؟؟

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
راستش بخای شاید از قصدم گفتم اخه منکه تو خونه خودم ک نباید ترس حرف زدن داشته باشم

درسته خونه خودته ولی وقتی مهمان توش هست باید حواست باشه دیگه، بالاخره از قدیم گفتن خرت رو سفت ببند مردم رو دزد نکن. شما هم حرفات رو بپا بعدا به مردم نگی حرف من رو چرا بازگو کردی. وسیله گرونت رو دم دست نذار بعدا گم نشد نگی فلان کس اومد خونم یا هرچی.

بعدم وقتی دیدی کسی خبرچینه دیگه گفتن نداره، نباید جلوش حرف زد. حالا چند سالشه؟