2777
2789
عنوان

یه جواب دندون شکن و مودبانه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 40 پست
 خب مستقیم حرفت رو بهش بزن عزیزم این کارا د شان شما نیست

چند بار همه نشستیم و رو در رو حرف زدیم ولی کم آوردن و کل فامیل را بهم ریختن همه را علیه پدرم کردن

از بین خواهرام الان فقط با من حرف میزنن چون تا حالا تنها کسی که تحملشون کرده بود و تو روشون نایستاده بود من بودم

ولی الان میخوام بفهمن منم دیگه کاری به کارشون ندارم

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه جواب نده دیگه دندون شکن و مودبانه میخای برو دندون پزشک خوشکل برات دربیاره و گرنه خودت ادامه بدی ...

دلم شکسته برا بابام اونا میدونن بابام مشکل قلبی و مغزی داره ولی خیلی دارن اذیتش میکنن

مامانم هم از دیروز حالش خیلی خرابه برای اینکه توقع این را دیگه ازشون نداشتن

بتون پول داده میخواد پس بگیره 

نه تا حالا الکی از بابام می‌گرفته بابام هم هرچی میگفت میداد فقط نمی‌خواست درگیری بشه ولی الان اومده میگه 180 میلیون دیگه میخوام اونم بدون هیچ مدرکی و جالب اینجاست به بابام میگه بیا برام امضا کن که من از تو میخوام😵

که مامانم به هیچ عنوان اجازه امضا به بابام نمیده

آخه یه دفعه هم پیش اومده بود به یه بهانه کشونده بودش پیش خودش و امضا کرده بود که 50 میلیون از بابام میخواد وبابای ساده من امضا کرده بود

ببین حداقل شماره هاشونو حذف کن استورهاشون رو نبینی این خیلی مودبانه اس و کشش دار نیست حداقل از نظر فضای مجازی اعصابتون ارومه

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
یه جوری رفتارنکنیدکه ادم بخاطر هرتصورخوبی که ازتون داشته خجالت بکشه

این را شما الان به من گفتید یا جواب ایشون را اینجوری بدم؟ 

ببین حداقل شماره هاشونو حذف کن استورهاشون رو نبینی این خیلی مودبانه اس و کشش دار نیست حداقل از نظر ف ...

شماره بچه هاشون را به خاطر بی ادبی هاشون پاک کرده بودم البته میدیدم هم برام مهم نبود ولی مادر و پدرشون را چون هنوزم دوست داشتم گذاشته بودم دیروز هم به خاطر گریه های مامانم و حال خراب بابام ناراحت بودم که استوری گذاشتم😥

فامیلتونه

بله اومم خیلی خیلی نزدیک😭

یه مدت تمام فامیل حسرت رابطه ما را میخوردن ولی افسوس که طمع از بینشون برد😔

حتما بابات کاری کرده وگرنه الکی ک نمیشه

به خدا بابام نه اینکه چون بابام هستش دارم میگم ولی به قرآن خیلی مظلومه آدم حلال خور و دست به خیریه به خیلی ها تو فامیل کمک کرده دست خیلی ها را گرفته حتی تو نداری از خودش میزد و میداد به بقیه حتی از ماها که بچه هاش بودیم میزد ولی کمک به فامیل می‌کرد الان هم کسی که بهش حرف میزنه نهایتا جواب بابام یه نیش خنده یه بار نگفته بهشون که من فلان کار را کردم براتون میگه همه را میسپارم به خدا اون بهتر میتونه جواب بده

عزیزم الکی پول میگرن که میشه شکایت کنی

پوله،،آب جوب نیست که بگی چون فامیله ولش کن

ناحقیه 

بنویس براش خودتون چه فکر میکنید 

یا بنویس اگر آدم عاقلی باشه میدونه چکار کنه 

در کل ادامه دادن حرف مساوی با دعوای 

شما حرفت گفتی دیگه اونم خوب فهمیده منظورت چیه 

کشش بدی بدتر میشه

سکوت کن