2777
2789
عنوان

دوشبه خوابم کوتوله گوشتی ترسناک میبینم (باردارا نیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 55 پست
شاید اتاق جن زده باشه

اینحرفا چیهههه.بدتر میترسونیش طفلی تنهاست. اتاقی که قران توش باشه جن نمیاد

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه آیت الله بهجت برا کسانی که خواب بد میبینن.

خوندن چهارقل و آیت الکرسی قبل خواب.

گذاشتن قرآن کوچیک بالا سرتون.

همراه کردن حرز امام جواد ع.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
یه هاله بنفش رنگ دور تا دور خودت متصور شو که هیچ کس و هیچ انرژی نمیتونه وارد اون هاله بشه . بعدم سور ...

دیشبی رو بیخیال شده بودم ولی امشب دوباره دیدم حالم‌بد شد خیلی چیز بدی بود قیافش هنوز تو ذهنمه کچل بود تقریبا و چند تا موی سوخته رو سرش...پوستشم خیلی داغون بود قیافه اخمو و ترسناکی داشت اه یادم نمیره😔

دیشبی رو بیخیال شده بودم ولی امشب دوباره دیدم حالم‌بد شد خیلی چیز بدی بود قیافش هنوز تو ذهنمه کچل بو ...

عزیزم اگه میتونی اتاقت رو عوض کن . جدیدا مدیتیشن نکردی؟ 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است.
دیشبی رو بیخیال شده بودم ولی امشب دوباره دیدم حالم‌بد شد خیلی چیز بدی بود قیافش هنوز تو ذهنمه کچل بو ...

شاید خوابت یه هشدار باشه واست بگرد علتش پیدا کن

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...
عزیزم من برات صلوات رو فرستادم ولی حتما قران بخون و نیایش کن. شاید جدیدا داری کار اشتباهی انجام میدی ...

کار اشتباهی نمیکنم ولی جدیدا از یه دوست بدم سعی دارم دوری کنم البته قهر نیستما

گف نمیترسم😊 بعدشم خب حقایقو باید بدونه اگه واقعا باشه باید اتاقوترک کنه

نه انصافا الان تو موقعیتی ام که میترسم... امشبو بگذرونم ترسم میره ...البته اگه باز نبینم ... بدنم مورمور میشه الان هی

نه انصافا الان تو موقعیتی ام که میترسم... امشبو بگذرونم ترسم میره ...البته اگه باز نبینم ... بدنم مو ...

تاپیک قبلیت رو خوندم . عزیزم ناخودآگاه انسان خیلی فعال حتما توی ناخودآگاهت الان که دوستتم میبینی بیشتر غصه میخوری و اعصابت به هم میریزه . خواب ام آینه ناخودآگاهه خودته . منظورم از اعصابته یکم ضعیف شده یا درگیر حتما ‌. جن اینا نیست خیالت راحت ⁦♥️⁩ همش بازی ذهنته . یه آهنگ با فرکانس 100هرتز بی کلام دانلود کن گوش کن  و بخواب یا اینکه صوت قرآن اگه با قرآن آروم میشی 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است.
گف نمیترسم😊 بعدشم خب حقایقو باید بدونه اگه واقعا باشه باید اتاقوترک کنه

اخه جن توی روز اثرات وجودیشو نشون میده نه صرفا توی خواب طرف بیاد

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

حرز امام جواد بنویس به بازوت ببند یا یا توو جا دعایی بذار گردنت باشع.. هم تو مفاتیح هم تو اینترنت هست،خیلیی موثره. حتما انجام بده

خیلیم کمه دو سه خطه 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.