2777
2789
عنوان

دوشبه خوابم کوتوله گوشتی ترسناک میبینم (باردارا نیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 55 پست
عزیزم نمیدونی گردنمون باشه بریم دستشویی مشکل داره؟؟ میخوام واسه همسم بنویسم توی محل کار بندازه گردنش ...

نه والا راستش نمیدوتم.. میخوای بزنگ از دفتر مرجعت بپرس

من خودمم بیرون برم مینویسم گردنم میندازم 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همینم هست عزیزم.‌ خوابای ترسناک برای هممون پیش اومده. از اثرات روحی هست اکثرا

تو نت چیزای ترسناکی درموردش نبود... البته اونی که من دیدم گوشت خودشو کباب میکرد میخورد خیلی بد بود😣

تو نت چیزای ترسناکی درموردش نبود... البته اونی که من دیدم گوشت خودشو کباب میکرد میخورد خیلی بد بود😣

گلم صدقه بده رفع میشه هرچی که هست. سوره هارو هم قبل از خواب بخون. صبح که شد و رفتی بیرون دورت شلوغ شد سعی کن‌دیگه اصلابهش فکر نکنی و یجوری خودتو شاد کنی از این حال و هوا بیرون بیای

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
گلم صدقه بده رفع میشه هرچی که هست. سوره هارو هم قبل از خواب بخون. صبح که شد و رفتی بیرون دورت شلوغ ش ...

همین ده دیقه پیش بیست تومن به یه نیازمند فرستادم

سه تا هم آیت الکرسی خوندم

خودمو میشناسم فردا صبح یادم میره ولی از دوباره دیدن ترسیدم

همین ده دیقه پیش بیست تومن به یه نیازمند فرستادم سه تا هم آیت الکرسی خوندم خودمو میشناسم فردا صبح ...

انشالا با خوندن سوره ها دیگه نمیبینی. منم برات ایه الکرسی میخونم. بسم الله بگو بخواب نگران نباش. راستی قران رو بالا سرت بذار حتما

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
انشالا با خوندن سوره ها دیگه نمیبینی. منم برات ایه الکرسی میخونم. بسم الله بگو بخواب نگران نباش. راس ...

اتفاقا سمت خوابمو عوض کردم قرآن گذاشتم بالا سرم

ممنون عزیزم شبت بخیر کلی❤❤❤❤

اتفاقا سمت خوابمو عوض کردم قرآن گذاشتم بالا سرم ممنون عزیزم شبت بخیر کلی❤❤❤❤

شبت بخیر جانم💋

اخه جن توی روز اثرات وجودیشو نشون میده نه صرفا توی خواب طرف بیاد

اگه اجنه بد باشه اون انرژی ای که به اطراف میده و مغز انسان میده این تاثیر رو میزاره من که نمیگم اون کوتوله جنه اصلا ازنظر من جن ترسناک نیست

در کل بعضی اجنه ها بدن که دورباشیم بهتره