2777
2789
عنوان

با لرزش خونه از خواب پریدم ...😵😵

222 بازدید | 8 پست

توی خواب ناز بودم احساس کردم زمین میلرزه و کوبیده میشه هنوز دست و پام میلرزه 

پسرم رو بزور خوابونده بود فکر کردم زلزله اومده نمیدونم کدوم از خدا بی خبری دارن پاهاشونو میکوبونن زمین واقع شب خدایی الهی پاهاشون قطع شه هرچی نفرین تو ذهنم بود براشون مردم 

واقعا یه جو شعور خوبه داشته باشن که متاسفانه این همسایه های ما ندارن🤔😞صدایه خندهاشون که وحشتناکه ...مهمونیاشون تموم ناشدنی 

ای خدا کمک کن ... 

آخ آخ خیلی بده درکت میکنم 

ی پیشنهاد 

اگه برنامه هر شبشون اینه یبار همون شب ک سروصدا کردن ی قاطی کن براشون تا دفعه آخرشون باشه

There is GOD💚💚💚   ..                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبقه بالای مامانم اینام اینجورن سه تا دختر گنده داره هرکدوم 90 کیلو وقتی راه میرن انگار گله ی گراز های وحشی رم کردن بیشعورا صب تا شب شب تا صب صدای کوبیدن سم های اینا به زمین میاد 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
آخ آخ خیلی بده درکت میکنم  ی پیشنهاد  اگه برنامه هر شبشون اینه یبار همون شب ک سروصدا کرد ...

آخه از یازده تا واحد نه تاشون همینطورین 

اینقدر اعتراض کردیم بهمون میگن شما مشکل دارید😞😭😭😭واقعا الان من مشکل دارم یا اونا

آخه از یازده تا واحد نه تاشون همینطورین  اینقدر اعتراض کردیم بهمون میگن شما مشکل دارید😞😭😭😭 ...

چقد بد 

من خودم ظهرم هر چقدر بخوابم ولی خواب شبم ی چیز دیگس 

اصلا آدم آشفته میشه بهم میریزه خواب شبش بد باشه

There is GOD💚💚💚   ..                                               
آپارتمان ها اکثراهمینن😂مایه جاساکن بودیم واحدکناری ازساعت2شب تازمهمونیاش شروع میشدومهمون براش میومد ...

الان واحد بغلیمون پارتی گرفته میخوام گریه کنم هرشب هرشب آخه بی انصاف

تازه ساعت ۱۲شب مهموناشون میان😭😭😭