2777
2789
من بعد 7سال رسیدم بهش. رفتم حرم دستم خورد ضریح همونجا فقط گفتم امام رضا نذار دست خالی برم خودت میدون ...

اشکم در اومد... چقد امام رضا مهربونه قربونش برم😭 یا ضامن آهو... ضامن عشق و وصال ما هم بشو....

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟
اره واقعا اما یکی واقعی پیدا میشد عالی بود 

اون اقایی که پیدا کرده بودم انصافا خوب بود 

حالا اگه پیداش کردم بهتون خبر میدم 

من خودم اول شک داشتم بهش چون قیمتاش خیلی پایین تر از بقیه ی سایت ها بود ولی امتحان کردم، کلاه برداری که نبود هیچ، خیلی هم منصفانه و حقیقی بود سریع هم جواب گرفتم 

مثلا یه دعایی که بقیه ی پیج ها مینوشتن 300 تومن اینا، اون کانال 100 تومن بود اکثر دعاهاش که 10 تومن بود 

اما الان ندارم شمارشو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت یاسین رو چطوری انجام دادین؟

هفت بار یاسین میخونی بعد هر مبین حاجت میخای 

توی نت هست یاسین هفت گره روی نخ بعد هر بار خوندن گرخ میزنی بعد نخ لای سوره یاسین میزاری بعد حاجت گرفتن نخ تواب روان بنداز