2777
2789
ن عزیزم  یکی از نزدیکانم ک من خیلی قبولش دارم و حس میکنم ی همسر فوق العاده برای خانومشه تو ذهن ...

چه خوب عزیز خوشبخت باشی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره  من تا اومدم این پست رو دیدم و چون تجربه داشتم نظر دادم  دیدی که شمارشو ندا ...

نه من هم کیش نیستم مورد کلاهبرداری واقع شدم فقط😊

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
بعضیا گفتن زوری چیزرو نخاین! راست میگه استارتر من اخرین باری ک چیزی رو زوری خاستم با کلی التماس و خ ...

بخدا دل عاشقا آروم و قرار نداره... فقط میخوان به عشقشون برسن .... نگاه نمیکنن مصلحتشون هست یا نه... فقط میگن خدایا اونو بهم بده... منم خیلی دوس دارم خدا اونو بهم بده... دوس دارم مصلحتم باشه و بعد خدا بهم بده عشقمو... 

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟
من دوسش دارم... فقط از خدا میخوام مصلحتمو تو رسیدن ما به هم قرار بده... دوس دارم به صلاحم باشه ولی ا ...

این که تو میگی خیلی عالیه ‌و از بعضی ها صد پله جلویی 

ایشالله بهش برسی از خدا میخام اگه صلاحت باشه بهش برسی

بخدا دل عاشقا آروم و قرار نداره... فقط میخوان به عشقشون برسن .... نگاه نمیکنن مصلحتشون هست یا نه... ...

مگه من عاشق نیستم؟

من ۶ سال عاشقم!

ولی بعد اون اتفاق دیگه جرعت ندارم چیزی و زوری بخام

فقد ب خدا گفتم اگه ب صلاحمه ک بمونه اگر ن ازم بگیرش!

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
مگه من عاشق نیستم؟ من ۶ سال عاشقم! ولی بعد اون اتفاق دیگه جرعت ندارم چیزی و زوری بخام فقد ب خدا گ ...

آخی عزیزم....😔 ان شاءالله هرچی به صلاحمونهپیش بیاد

میشه واسه رسیدن به آرزوهام، یه صلوات بفرستی؟