2777
2789

فردی که چن سال پیش یه بار بهش کمک کردید 

دوباره بعد چند سال پیام بده دقیقا برای همون موضوع کمک بگیره (برای کنکور پول بگیره کتاب و...) 

بعد بازم شما کمک کنی.

یعد اون آدم که میخواد کنکور بده، سی سالش هم هست ،از شما هم بزرگتره. میوه هیچ رشته ای جز پزشکی هم نمیخواد بره انگار(چون با رتبش رشته های دیگه میشد راحت رفت) 

بعد تا حالا سه بار اخیرا هی پشت بند هم پیام میده، الهی خانوم خیر ببیتی،الهی هر چی خدا میخای بهت بده. من فلان کتابو ولی ندارم اذیتم!! کاش اونم داشتم! (بعد همون سه سال پیش شما براش مشابه اون کتابو گرفتی،میگه نه خوب نیست کتابا عوض شده) :

بعد من خودم موقع کنکور کتابا خواهرم میخوندم:///

از یه طرف میخوام کمک کنم از یه طرف لجم میگیره. بعد با خودم میگم اگه سنش کم بود هم لجم می‌گرفت آیا نه!! نمی دونم واقعا 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

به دلت رجوع کن 

اینبار هم کمک کن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم کمک میکردم

آخه اون دقیقا میتونه با رتبش، کاری که من الان دارم رو داشته باشه. اما نمیره دانشگاه سنش هم سی ساله تا پزشکی بیاره من 5 سال کوچیکترم میرم سرکار بش کمک کنم که پزشک شه؟ نمی دونم شایدم دارم بدجنسی می کنم

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بعله داره سو استفاده میشه .خرس گنده ای شده برا خودش .قطعا پول به کتاب کنکور میلیاردی نیست که نداشته باشه .در ضمن ایشونی که پول کتاب کنکور پزشکی ندارع چه جوری میخواد از عهده یک مخارج زمان تحصیل بر بیاد ؟!!اصلا از کجا معلوم اون کتاب و کرایه نداده باشه یا نفروخته باشه ؟!!

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آخه اون دقیقا میتونه با رتبش، کاری که من الان دارم رو داشته باشه. اما نمیره دانشگاه سنش هم سی ساله ت ...

ایشون نمونه ی مثل معروفه تا پول داری رفیقتم قربونت بند کیفتمه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بعله داره سو استفاده میشه .خرس گنده ای شده برا خودش .قطعا پول به کتاب کنکور میلیاردی نیست که نداشته ...

کارنامه کنکورش برا من فرستاد. رتبش قشنگ به قبولی رشته های پیراپزشمی می‌خورد. نمی دونم چرا نمیره. هی پیام میده میگه خانم خیرت بده الهی

طرفدار حق و عقلانیت💙 

کارنامه کنکورش برا من فرستاد. رتبش قشنگ به قبولی رشته های پیراپزشمی می‌خورد. نمی دونم چرا نمیره. هی ...

بلاکش کن .عادت کرده به این روند .

کارنامه کنکورش برا من فرستاد. رتبش قشنگ به قبولی رشته های پیراپزشمی می‌خورد. نمی دونم چرا نمیره. هی ...

عادت کرده از بقیه پول بگیره کلا انگار.  بیخیال شو و کمکش نکن اگه میخوای کمک کنی ۱۸ ساله هایی هستن که خانوادشون توان مالی نداره