2789
عنوان

کاش میشد مرد...

649 بازدید | 37 پست

وقتی هیچکسی رو ندارم تو دنیا چرا هنوز زندم؟

به چی دلخوش باشم؟!

به اینکه حتی یه نفر هم نیس که دوسم داشته باشه؟

چقد حالم بده خدا

گله دارم ازت😊

میگن هیچکی نیس که بتونه منو تحمل کنه

راست میگن

حتی یه نفر هم نیس که منو دوس داشته باشه:)

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه!🙃

من دوست دارم لهنتی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا فکر میکنی کسی تحملت نمیکنه ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

میفهمم چی میگی 

بچه که بودم هیچکس باهام دوست نمیشد 

الانم ک دوست خاصی ندارم ک واقعا رفیق باشیم 

همه میخوان ب نوعی من رو نادیده بگیرن  ب معنای کلی یه آدم اضافی 

ک بود و نبودش برا هیچکی مهم نیست هیچ وقت 

جز مامانم 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

خواهشا بگو چطور تایپیکتو به روز کردی خواهشا بکو

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

گاهی وقتاهمه ی دوست وفامیلامیرن مسافرت یامهمونی تنهامیشم حس مضخرفی میادسراغم درسته ازاول تنهابودم اون وقت بدترمیشه حسودیم میشه همه باهمن من تنهام بااینکه شوهردارم بچه دارم ولی تنهام

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم

چقد مث همیم...

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
میفهمم چی میگی  بچه که بودم هیچکس باهام دوست نمیشد  الانم ک دوست خاصی ندارم ک واقعا رفیق ...

عزیزم تو اضافی نیستی اگه کسی بدرفتاری کرد مشکل از تو نیست مطمئئئنننن باش تو کلی ویژگی خوب داری که متوجه نیستی یکم فکر کن بهشون🤔

به علاوه جدیدن دیگه همههههه اینجوری شدن و به نوعی با غرور و خود پسندی بیش از حد میخوان خودشونو برتر جلوه بدن و با همه بدرفتاری میکنن و این به معنای تهی بودن اوناست نه مشکل داشتن تو❤

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
والا همه همینطورن فقط ماماناشون دوسشون دارن . این رفاقتا همه الکیو سطحیه 

دقیقااااا همه از رفاقتا مینالن همه شون تظاهری و فقط برای نفع گرفتن از هم دیگست‌‌‌...

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤