2789
عنوان

کاش میشد مرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 37 پست
یه دکمه پشت گردن بودمیزدی میمردآدم،من همون دیقه ک ب دنیااومدم میزدم دکمه رو 

دعا میکنم آرامشی نصیبت شه که 120 سال قشنگ و خوشبخت زندگی کنی دوستم:)

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه!🙃
الهی بمیرم برات...درکت میکنم

خدانکنه عزیزدلم❤

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب از طریق داداشت سعی کن نزدیکشون بشی  با داداشت که رو دربایستی نداری بگو اینبار رفتنی به مام ...

ای بابابی خیال کلاپشیمون شدم من هرچه جوربگم شمامتوجه نمیشین

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
فکر نمیکنم مطمینم چون هیچکسو ندارم حتی کسایی هم که باهام دوستن تا من حالشونو نپرسم هیچ خبری ازم ن ...

عین منی بخدافک کنم همزادیم تامن حال کسیونپرسم هیشکی حال منونمیپرسه خیلی کم پیش میادیکی ازخاله هام زنگ بزنن منم ازحرصم کنایه میزنم خاله جون فک کنم اشتباهی زنگ زدی بایدبه اون یکی خواهرزادت میزدی اشتباهی شماره ی منوگرفتی اونم میخنده بخداباهمه روراستم هیچ چیزپنهانی ندارم اماهمه ازم پنهون میکنن حالم بدمیشه چه طورمن شادی هاموبه شمامیگم شماهم بگین چی میشه ازتنهایی خستم وقتی به شوهرم گله میکنم میگه چی کارکنم راس میگه چه کاری میتونه بکنه برام 😔😔😔😔

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
عین منی بخدافک کنم همزادیم تامن حال کسیونپرسم هیشکی حال منونمیپرسه خیلی کم پیش میادیکی ازخاله هام زن ...

ای وای:(

امیدوارم آدمای مناسب زندگیت رو پیدا کنی و حالت خوب خوب خوب شه دوستم❤❤

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه!🙃
:))

/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/