2777
2789
عنوان

کاش میرن خوشگذرونی حداقل استوری نزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بیخیال نشو باید پدرشو دربیاری چند دادی بهش؟؟

دو تومن مبلغ زیادی نیست ولی بخدا روزی که میخواست شوهرم حسابش خالی بود از داداشم گرفت بهش داد گفت گناه داره کارش رو راه بندازم

دو تومن مبلغ زیادی نیست ولی بخدا روزی که میخواست شوهرم حسابش خالی بود از داداشم گرفت بهش داد گفت گنا ...

زنش استوری گذاشته؟

شایدم نمیدونه زنش

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
زیاد نیست دو تومن هست ولی اینکه اینقدر پرو هست زور داره

خب دو تومنو راحت میتونه برگردونه تا سر کوچهزبری سوپری چهارتا چیپسو پفک بخری میشه دوتومن... 

ولش کن عزیزم فقط پشت دستتو داغ کن به آدمای اینطوری دیگه چیزی قرض ندین

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

پول که نمیده.حداقل جواب بده دلت خنک شه.چه پررو ادرس بده من از طرفت ج بدم😠😠😠😠😠

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
خیلی دلم میخواد ولی خجالت میکشم

خجالت نداره

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

نظرم اینه که اگه چند بار درخواست رو مطرح کردی و جواب نداده بهت خوت رو کوچیک نکن و پیگیر نباش 

همیشه تو دنیا ادمای پررو هستن نمیشه کاری کرد دو تومن هم چیز زیادی نیست🌷😊