2777
2789
عنوان

نميدونم چطورى التماس تون كنم

177 بازدید | 9 پست

كه برام دعا كنيد ولى من دارم دق ميكنمممم😭😭😭

خواهش ميكنم شما دعا كنيد

خواهش ميكنمممم😭😭😭😭

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

برات آیت الکرسی هدیه کردم به نرجس خاتون-سلام الله علیها-

ان شاء الله در حقت مادری کنه و حاجتت رو بده. التماس دعا 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

امیدوترم مشکلت به حق امام حسین و طفل شیرخوارش حل بشه برای من و تو راهیم دعا کن تو مرحله بدی از زندگی هستم دعا کن تموم شه این همه اضطراب و غصه ام این چند هفته اندازه ۲۰ سال پیرتر شدم لطفا برای منم دعا کنید 🙏

حتمااا عزیز دل ان شاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

عزیزم توکلت به خدا باشه

برات ۱۴ تا صلوات میفرستم انشاالله هرچه زوتر خدا به بهترین شکل مشکلتون رو حل کنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ايشالا هرچى از خدا ميخواين بهترين شو بهتون بده 😭😭😭