2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مراقبه نداشتی و نمازات اول وقت نبوده کامل خوندی قبل از اذان صبح؟؟؟

بله کامل کامل مگه میشه آدم واجب خودشو درست انجام نده بعد بچسبه به مستحب؟؟ 

من فقط خواستم بگم به این امیدنخونین که خدا حتما شما رو به خواستتون میرسونه چون از این خبرا نیست بعضیا دوست دارن خودشونو گول بزنن.... 

😐😐😐

ببخشید عزیزم قصد ناراحت کردن نداشتم. ما کارمون دعا کردنه ما کار خودمونو میکنیم. خدا هم کار خودشو . حاجت بده یا نده هردوش از لطفش چیزی کم نمیکنه

شما رو هم دعا میکنیم به هرچی میخوای برسی.ورق زندگیت همونجوری که میخوای برگرده و دلت شاد شه

این خانوم بالایی که الان تاپیک گذاشت دلسردم کرد میگه تاثیر نداره 

مگه میشه بی تاثیر باشه...مطمئن باش یه وقتی یه جایی دستتو میگیره که خودت توش می مونی. بعدشم ما شرایط بقیه رو نمیدونیم و نمیشناسیمشون. هرکدوم باید خودمون رو با خودمون بسنجیم.شاید تو قلبت خیلی پاکه گذشته ی پاکی داری ،ولی من نوعی نه. خب مسلما باید فرقی باشه بینمون دیگه.... نمیشه هرکاری کنیم بعد دلمون بخواد خدا هم سریع جوابمون رو بده

مگه میشه بی تاثیر باشه...مطمئن باش یه وقتی یه جایی دستتو میگیره که خودت توش می مونی. بعدشم ما شرایط ...

پس بیا به هم قول بدیم از امشب بخونیم من همون نماز یازده رکعتیو میخونم از نیم ساعت قبل نماز صبحم بیدارمیشم اگه خواستی درخواست دوستی بده که هر روز به هم انگیزه بدیم 

[QUOTE=155284648]بله کامل کامل مگه میشه آدم واجب خودشو درست انجام نده بعد بچسبه به مستحب؟؟  من فقط خواستم بگم 

آخه من از خیلیا پرسیدم بعضیاشون گفتند یا نماز صبح خواب موندن یا فقط سه رکعت میخوندن یا دم اذان صبح نمیخوندن بخاطر همون پرسیدم 

آخه یه نفر بهم گفت با شرایط کامل بخونی محاله گفتم ازت بپرسم با مراقبه بوده یا نه 

انشاءالله اینسری که خواستی بخونی حاحت بگیری