2777
2789
عنوان

طب اسلامی

152 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها روزتون ب خیر🌹  ی سوال داشتم  کسی اینجا هست ک طبعش بلغمی باشه بعد داروی بلغم زدا خورده باشه هم بلغمش خوب شده باشه هم از نظر بدنی لاغر شده باشه؟؟؟؟ ممنون میشم تجربه تون رو در اختیارم بذارین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=155265859]بله من بودم اما وقتی بلغم زدام تموم شد دوباره بلغمم برگشت الانم بدنم یخه [/QUOT یعنی دائمأ باید مصرف کنی؟؟؟ بعد تو لاغر شدن هم موثره؟؟؟ 

[QUOTE=155265859]بله من بودم اما وقتی بلغم زدام تموم شد دوباره بلغمم برگشت الانم بدنم یخه [/QUO ...

نه دائم نیست ولی من بلغمم خیلی شدیده باید انقدری بخوری که کلا بلغم و خشک کنه و طبع بدن رو معتدل کنه بله رو لاغری هم تاثیر داره وقتی رطوبت اضافه از بدن خشک بشه وزن کم میشه

ممنونم از اینکه وقت گذاشتی. فقط اینکه من شنیدم طبع بلغمی نسبت ب طبع های دیگه برا بدن خطرناکه خیلی مراقب باش و پیگیر.. من از زمانی ک دارو مصرف میکنم خیلی بهترم. خداروشکر 

ممنونم از اینکه وقت گذاشتی. فقط اینکه من شنیدم طبع بلغمی نسبت ب طبع های دیگه برا بدن خطرناکه خیلی مر ...

ممنون عزیزم آره شوهرم خواهرم طب اسلامی هست میگه فقیر ترین طبع بلغم هست چشم🌹