2777
2789

امروز  یکم خلط از گلوم اومد ولی خونی بود استرس شدید کردم وشش ماهه باردارم 😭😭😭😭😭

خدایا به توسپردم ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه خون دماغت بوده یا معده ت.من داشتم بخاطر معده م ک تو بارداری از بس تهوع و استفراغ داشتم زخم شد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممکنه خون دماغت بوده یا معده ت.من داشتم بخاطر معده م ک تو بارداری از بس تهوع و استفراغ داشتم زخم شد

عزیزم منم معدم شدید تررش و ورم داره میگی مال معدست از دکتر خیلی میترسم نمیخوام برم 😭

خدایا به توسپردم ❤
عزیزم بینی آن خشک نیست؟ خون دماغ شدن شایعه . خون رفته تو حلقت. بینی آن رو چرب کن.  به دکترت هم ...

نه گلم من بیشتر گرفتار معده و رفلاکسم اسید معده دارم از اسید معده نیست؟؟،

خدایا به توسپردم ❤
بعدش بهتر شدی نمیدونی از چی بود الان مال من از چی میتونه باشه ؟؟

باور کن نمیدونم، از کسی هم نپرسیدم، بعد زایمان خوب شدم، تو گوگل سرچ کن، شاید جوابتو گرفتی، منم همین کارو کردم و الان یادم نیست چی نوشته بود

یعنی لیاقتم نبود یک اربعین حسین........... پای پیاده برایت نوکری کنم......