2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

137 بازدید | 14 پست

هفت ماهه زایمان کردم شکمم نمیره تو شوهره هی مسخره میکنه مطمئنی یکی دیگه تو شکمت نیست کمرم درد میکنه دراز نشست نمیتونم برم شوهرمم صبح زود میره ۱۲ شب میاد خونه یکم این بچه هارو نگه نمیداره من پیاده روی برم چیکار کنم  قرصی دمنوشی چیزی هست بخورم این وامونده آب بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر عزیزم همه ی خانما بعد از زایمان همینطورن مگر تعداد کمی که ڗنتیکی لاغرن،شوهرتم حتما شوخی میک ...

میدونه ناراحت میشم باز تکرار میکنه حتی یه بار جدی گفت من از زنی که شکم داره متنفرم 

میدونه ناراحت میشم باز تکرار میکنه حتی یه بار جدی گفت من از زنی که شکم داره متنفرم

ببخشید ولی شوهرت خیلی بی درکه،هر مرد عاقلی میدونه بعد از زایمان بدن خانما مثل سابق نیست

کار از ناراحتی گذشته خواهر

میدونی چند روز پیش یه کلیپ کوتاه دیدم مال عربستان،یه خانمی به برنامه شرعی زنگ زد،گفت حاج اقا شوهر من سالهاست خیانت میکنه ،هررر کاری کردم ترکش نکرد،اخر سر عقلمو به کار انداختم و به یکی از دوستام که بهش اعتماد داشتم گفتم با شوهرم دوست بشه،و قرار بزاره،همین که میرن سر قرار دوستم به شوهرم میگه وااای چقد زشتی تو این قیافه زنم گرفتی؟؟کی زنت شده،میگفت از اون روز به بعد از ترس اینکه رد بشه باهام خیلی مهربون شده،و دیگه بهم خیانت نمیکنه،میخوام بگم آقایون خودشون از اینکه کسی ازشون ایراد بگیره ترس دارن،اون نقطه ضعف شما رو پیدا کرده ،یه مدت حساس نشو و کلا قضیه رو ول کن،بعدش یه چیزی که میدونی خودشم یه کم روش حساسه به روش بیار مثلا یه ایرادی ازش بگیر

میدونی چند روز پیش یه کلیپ کوتاه دیدم مال عربستان،یه خانمی به برنامه شرعی زنگ زد،گفت حاج اقا شوهر من ...

حرفات چقدر خوب بودی گلی ممنون وقت گذاشتی اینقدر تایپ کردی آره همین کارو میکنم

حرفات چقدر خوب بودی گلی ممنون وقت گذاشتی اینقدر تایپ کردی آره همین کارو میکنم

خواهش میکنم،ببین من نمیخوام هدای نکرده نصیحت بد بکنم فقط از سیاست زنانت استفاده کن،محاله زنی ندونه شوهرش رو چه چیزی حساسه 

خواهش میکنم،ببین من نمیخوام هدای نکرده نصیحت بد بکنم فقط از سیاست زنانت استفاده کن،محاله زنی ندونه ش ...

خودشم رو موهاش حساسه داره کچل میشه من هیچ وقت بروش نیاوردم که ناراحت نشه ولی این بیشعوری رو از حد گذرونده